BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Appartmenten Les Sybelles

Appartmenten Les Sybelles

In Les Sybelles zijn we in een groot Frans skigebied. Dat betekent grote blokken vol met appartementen. Zeker in Le Corbier en La Toussuire vind je veel grote en weinig romantische complexen vol met appartementen. De laatste jaren is men wel bezig deze appartementen op te knappen. Wie op prijs/kwaliteit zoekt zit hier goed, evenals iedereen die snel op de pistes wil zitten. In de meer traditionele dorpjes vind je kleinere gebouwen en zelfs etages die als appartement verhuurd worden. Soms zelfs met een stukje tuin erbij! Je moet hier wel wat langer lopen voordat je je ski’s kunt onder klikken.

Verschil tussen de dorpen

Het verschil kan niet groter zijn tussen de dorpen in Les Sybelles. Echt iedereen kan hier vinden wat hij of zij zoekt. Klein maar absurd goedkoop of redelijk ruim en daarmee wat duurder. Over het algemeen zijn de appartementen in de grote complexen natuurlijk het goedkoopste. La Toussuire en Le Corbier zijn typische Franse dorpen en de twee ‘Saints’ zijn meer authentiek met meer sfeer.

Prijsniveau

Les Sybelles is niet duur. All-in deals, met appartement, skipas en soms zelfs de busreis erheen zijn zeer goedkoop. De appartementen zelf zijn dan ook helemaal niet duur. Natuurlijk betaal je wel naar wat je krijgt. Hoe groter of luxer, hoe duurder. Maar welke maat en luxe je ook kiest voor je accommodatie, je zit hier goedkoper dan in veel andere gebieden. Wel is het altijd aan te raden om te kijken of je all-in reizen kunt boeken. In ieder geval accommodatie en skipassen tegelijk. Want los betaal je bijna altijd meer.

Accommodatie thema's