Wie zijn er nog meer

Dit onderwerp gaat over de bestemming Saint Sorlin d'Arves

Wie zijn er nog meer vanaf komende zaterdag in st. sorlin?
Kan er al iemand wat vertellen over de apres ski mogelijkheden (wat is druk en leuk?) en hoe is de sneeuw/pistekwaliteit op het moment?

Er zijn weinig apres-ski mogelijkheden, wat ze op alle sites ook mogen roepen… ;) Paar relaxte terrasjes, aan de piste kun je goed chillen in de ligstoelen… S’avonds Yeti-bar, die KAN heel leuk zijn maar ook vreselijk…
Meer opties heb je niet echt, die Avalanche waar ze het over hebben hebben wij nooit kunnen vinden.
Maar het is wel echt erg leuk daar!!!

als je gewoon een beetje open minded erin gaat en er niet SUPERveel van verwacht is het heel leuk!

Pas maar op van 11 t/m 20 maart ben ik er met twee studieverenigingen. Communicatie en Technische Bedrijfskunde uit Groningen. Ruim zestig man, dus je gaat wat te vroeg, dan wordt het pas echt gezellig.

Maar mocht je volgende week nog iets leuks tegenkomen laat het even weten ;).

Wie nooit valt zal niet weten waar z´n grens ligt.

hoezo is de yeti-bar vreselijk?
omdat er niemand is of?

toen wij er waren stonden er alleen maar 16jarige engelse meisjes en wat oudere kerels die heel erg schreeuwerig waren. Dit kwam denk ik wel door de week dat we er waren, de derde week van maart. Van de barmannen en de reisleiding hoorden we dat er de weken ervoor veel studenten waren geweest, maar dat wij net in een week zaten waarin er weinig studenten waren. Je zag het eigenlijk in de bus (Husk) op de heenweg al, er was maar 1 bus naar St Sorlin en daarin zaten ook nog eens de mensen van St Jean d’arves en wat gezinnen met kinderen (Sunweb)… Dus we voelden het al aankomen. Denk dat volgende week wat dat betreft een veel leukere week is, met meer studenten/jongeren en dus meer gezelligheid in de yetibar

Vanaf zaterdag zitten wij er iig met een groep van 8 (oud)studenten. En een feestje moet je toch zelf maken. Minder mensen is alleen beetje jammer.

Heb gehoord dat er ook 2 studententennisverenigingen uit groningen gaat die week 11/19 Maart een is een sub van het corps dus dat zal wel weer mooi feest worden met die lui

Toen wij in 2008 in St. Jean 'd Arves waren zat er ook een hele groep jongeren, s’avonds werden de tafels en stoelen die op het terras stonden behoorlijk verbouwd, het was zelf zo erg dat de tafels door de lucht vlogen, s’morgens konden we het resultaat met eigen ogen aanschouwen, stoelen gewoon afgebroken halve tuintafels, en ga zo maar door. Als je het lef had om s’nachts hangend uit je raam fatsoenlijk vroeg of het wat zachter kon was het resultaat dat jou raam de halve nacht met sneeuw (ijs) ballen werd bekogeld. gelukkig waren er met ons meerdere mensen die hier stevig van baalden dus de groep is wel aangesproken op hun gedrag.

@Jansen:

Haha ik heb het net opgezocht en klopt inderdaad. Ben benieuwd, wij (studieverenigingen Communicatie- en Informatiewetenschappen & Technische Bedrijfskunde) komen met een mannetje of 65.

Ben trouwens toevallig lid van de derde studententennisvereniging in Groningen, die zijn net terug uit St. Sorlin.

Wie nooit valt zal niet weten waar z´n grens ligt.

Voor mij geen Les Sybelles meer. Vooral St. Sorlin is een beetje buitengebied. Je hebt minstens 3 of 4 liften nodig om in Le Corbier te komen (waar wel het een en ander te beleven is). L’Avalanche is wel een aardige tent, mits er voldoende mensen zijn, en ook de Yeti kan gezellig zijn als er een leuke groep studenten aanwezig is. Maar de drukte van de apres ski is zeker in St.Sorlin van groot belang. De apres-ski mogelijkheden liggen trouwens allemaal compleet bovenin het dorp. Dus als je wat “lager” zit is het een behoorlijk eind terug lopen/kruipen. Skibussen rijden tot ongeveer 23:00.

hey frankW, in welk hotel zitten jullie??

Plaats een reactie