BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Reviews Torrent - Leukerbad

Reviews Torrent - Leukerbad

57% beveelt dit gebied aan. Beoordeeld met een 6.3 op basis van 3684 reviews.


Wat vind jij van Torrent - Leukerbad?


Beoordelingen van gebruikers

 • S2P
  S2P 1 maart 2020 · 19:47

  Leukerbad is een perfect dorp voor families met (kleine) kinderen. Het skigebied hebben gevorderde skiërs wel gezien na 1 of 2 dagen, maar de afwisseling met andere activiteiten maakt het ideaal voor een week wintervakantie. Het klopt dat Zwitserland duurder is dan de andere wintersportlanden, maar in principe heb je het zelf in de hand. Voordelen - Leuk en afwisselend skiën ondanks het beperkte aantal pistekilometers; - Niet druk ondanks de vakantieperiode; - Vrij groot dorp waar veel te doen is voor niet-skiërs (tip). Nadelen - Ver reizen vanuit Nederland; - Vrij duur (omdat het Zwitserland is, voor Zwitserse begrippen valt het mee); - Alles ligt vrij ver uit elkaar: in het centrum liggen de zwembaden, aan de ene kant van het dorp de liften naar het skigebied, aan de andere kant de oefenweide en iets daarachter de lift naar Gemmi; - Niet geschikt voor echte kilometervreters; - Hier en daar is de infrastructuur wat verouderd. Voor meer info bekijk de uitgebreide review op het forum: https://www.wintersport.nl/forum/topic/513404

  Met familie Skiër meer dan 10 jaar ervaring
 • Remko
  Remko 11 januari 2013 · 13:38

  Gelegen aan het einde van het dal, ligt Leukerbad tegen een indrukwekkende bergketen zeer beschut. Het dorp wordt druk bezocht door Kur-gangers en wandelaars, zodat het skigebied relatief rustig blijft. Het gebied is overzichtelijk en de pistes liggen op glooiende hellingen waardoor het lekker speels is. De lange afdaling richting Albinnen is speels en niet al te zwaar waardoor je heerlijk kunt knallen. Jammer dat de dalafdaling naar Leukerbad begint met een smal pad (zwart!), de rode piste daarna is namelijk de moeite waard. Hier stond ooit een stoeltjeslift, maar die is helaas ontmanteld. Na de actie op de berg is het goed genieten in het grote zwembad met bronwater.

  Met familie Skiër 6 tot 10 jaar ervaring
 • martijn
  martijn 15 januari 2012 · 20:27

  Ben hier geweest toen er veel sneeuw lag. De liften waren bijna continu dicht maar toch nog 2 dagen gehad. Tja het is een gedoe om er te komen. Wel hele mooie treinreis. het skien was wel aardig mooie lange en brede pistes. Veel offpiste maar weinig variatie. Je kunt hier. De thermen zijn fantastisch met natuurlijk heet water, de romeinen hadden hier vroeger al hun kuuroord. Je kunt bijna vanaf de piste er zo in skiien. Leukerbad is aan drie kanten omgeven door hoge rotswanden. Maar het dorp is gericht op het zuiden. Dus weinig avond en ochtend zon. Ook is nogal snel de weg afgelsoten. Dus men zit nogal eens vast hier. Ik zou er ga er meer naar toe, gezien de reis icm. het aanbod. Dan zou ik eerder naar andere oorden gaan met kuurbaden zoals Bad Gastein in Oostenrijk.

  Met vrienden Snowboarder meer dan 10 jaar ervaring
 • martijn
  martijn 15 januari 2012 · 20:26

  Ben hier geweest toen er veel sneeuw lag. De liften waren bijna continu dicht maar toch nog 2 dagen gehad. Tja het is een gedoe om er te komen. Wel hele mooie treinreis. het skien was wel aardig mooie lange en brede pistes. Veel offpiste maar weinig variatie. Je kunt hier. De thermen zijn fantastisch met natuurlijk heet water, de romeinen hadden hier vroeger al hun kuuroord. Je kunt bijna vanaf de piste er zo in skiien. Leukerbad is aan drie kanten omgeven door hoge rotswanden. Maar het dorp is gericht op het zuiden. Dus weinig avond en ochtend zon. Ook is nogal snel de weg afgelsoten. Dus men zit nogal eens vast hier. Ik zou er persoonlijk niet meer naar toe gaan. Gezien de reis en het aanbod. Dan zou ik eerder naar andere oorden gaan met kuurbaden zoals Bad Gastein in Oostenrijk.

  Met vrienden Snowboarder meer dan 10 jaar ervaring
>