BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Appartmenten Les Trois Vallées

Appartmenten Les Trois Vallées

Vooral Val Thorens en Les Menuires zijn echt appartementsdorpen. Hier vind je het merendeel van de accommodaties als appartementen. Een groot deel van deze appartementen zijn wel typisch Frans: kleine appartementen waar je beter niet teveel waarde kan hechten aan het opgegeven aantal slaapplaatsen. Maar er worden steeds meer ruimere en moderner opgezette accommodaties opgeleverd. Het verhaal is anders in Courchevel. Hier vind je ruimere en aangenamere appartementen, maar wel met een heel ander prijskaartje.

Verschil tussen de dorpen

Waar Les Menuires en Val Thorens voor ongeveer negentig procent uit appartementen bestaan, daar vind je voornamelijk hotels en chalets in Courchevel. Het aantal appartementen is gewoon een stuk minder. De appartementen zijn wel ruimer, luxer en duurder. In Val Thorens zijn de appartementen gemiddeld genomen ruimer dan in Les Menuires, dat een echt typisch appartementsdorp is met de bijbehorende architectuur.

Prijsniveau

Het prijsniveau wat betreft appartementen in Les Trois Vallées is echt een verhaal van alles of niets. Wie goed zoekt in Les Menuires vindt hier misschien wel de goedkoopst mogelijke appartementen van de Savoie. Je moet echter moeite doen om duurdere appartementen te vinden dan welke in Courchevel worden aangeboden. Kortom je vindt hier genoeg in elke prijsklasse. Val Thorens vormt qua prijs het gemiddelde tussen de andere dorpen welke de uitschieters zijn.

Accommodatie thema's