BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Accommodaties Val Gardena

Accommodaties Val Gardena

In het Italiaanse Val Gardena (Gröden) vind je een zeer groot aanbod van hotels, appartementen, chalets en pensions. Deze accommodatie in Val Gardena is verdeeld over de drie dorpen die het Italiaanse skigebied rijk is: Sankt Christina (Santa Cristina), Sankt Ulrich (Ortisei) en Wolkenstein (Selva). Ieder dorp in het Val Gardena heeft z’n eigen charme, maar vast staat is dat je hier altijd wel goede accommodatie kan vinden. Het prijsniveau van de accommodatie in Val Gardena is gemiddeld of net ietsjes hoger in vergelijking met andere skigebieden in de Alpen.

Verschillen tussen de dorpen

Sankt Christina is een traditioneel dorp dat op een centrale locatie in het dal is gelegen. Je vindt hier een zeer ruime keuze aan hotels, appartementen en pensions. Dat loopt bijzonder uiteen, want je vindt in dit deel van Val Gardena zowel een vijfsterrenhotel als een afgelopen boerderij op de berg als accommodatie. Sankt Ulrich heeft een autovrij centrum met veel authentieke gebouwen en dat zie je ook terug in de accommodatie in de vorm van appartementen, hotels, pensions en chalets. In Wolkenstein, het hoogste dorp in het dal vind je veel accommodaties waar je tot de voordeur kunt skiën.

Prijsniveau

Het prijsniveau van de accommodatie in Val Gardena is vergelijkbaar of net ietsjes hoger met andere skigebieden in de Alpen. Zo kan je verblijven in de Alpin Garden in Ortisei of in het Alpenroyal in Wolkenstein. In deze vijfsterren hotels in Val Gardena ben je uiteraard meer kwijt dan in die eenvoudige boerderij.

Accommodatie thema's