BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Appartmenten Val Gardena

Appartmenten Val Gardena

In Val Gardena heb je ruime keuze aan appartementen. In alle dorpen en langs de wegen tussen deze dorpen vind je meer dan genoeg appartementen. In gebouwen speciaal gebouwd voor deze appartementen, maar wel in stijl. Of bij de locals op een eigen etage. De keuze is ruim. Vaak zijn het mooie, ruime en strakke appartementen.

Verschil tussen de dorpen

In alle dorpen vind je appartementen in grote chalets die speciaal voor deze appartementen zijn gebouwd. Maar je kunt ook appartementen vinden in chalets waar de locals op de andere verdieping wonen. Veel van deze chalets hebben ook wat ruimte en een tuin om de appartementen heen. Ideaal voor het bouwen van een sneeuwpop als je met kinderen op wintersport bent. Grote appartementencomplexen vind je in geen enkel dorp, gelukkig maar.

Prijsniveau

Wie op de centjes let doet er goed aan om ook net naast de dorpen te kijken. De appartementen die hier vaak in de chalets te huur zijn zijn vele malen goedkoper dan in de dorpjes zelf. Je bent dan wel op de auto of de skibus aangewezen. Met kleine kinderen misschien niet het meest handig. Verder zijn de prijzen hier normaal, maar echte low-budget zul je niet snel vinden.

Accommodatie thema's