BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Chalets Val Gardena

Chalets Val Gardena

De dorpen van Val Gardena zijn allemaal chaletdorpen, dus het moet wel gek lopen wil je hier geen mooie chalets te huur vinden. Prima vakantiehuizen, vaak vrij ruim van opzet zijn hier te huur. Ideaal voor iedereen die hier een ruime accommodatie zoekt. Deze huizen zijn te vinden in de dorpen maar ook langs de wegen tussen de dorpen. Bij die laatste ben je wel aangewezen op de auto en/of de skibus.

Verschil tussen de dorpen

De dorpen in Val Gardena zijn niet extreem verschillend van opzet. In alle dorpen hebben de locals er voldoende aan gedaan om deze dorpen zo authentiek mogelijk te houden. Dat betekent dat er dus ook mooie chalets te huur zijn. Het grootste verschil wordt misschien gevormd met de chalets die je tussen de dorpen vindt. Deze hebben meer ruimte maar verplichten ook autogebruik om elke dag op de pistes te komen.

Prijsniveau

Val Gardena heeft een prijsniveau dat misschien een slag boven gemiddeld ligt, in Italië tenminste. Zeker voor de chalets die er te huur zijn. Maar je krijgt wel waar voor je geld. Over het algemeen zijn het mooie, ruime en strakke chalets. De Zuid-Tirolers weten wat kwaliteit is. Dus low-budget vind je hier niet. Waar voor je geld wel.

Accommodatie thema's