pas voor wandelaar/niet skiers

Dit onderwerp gaat over de bestemming Val Gardena

Hallo allemaal,

wij willen volgend jaar voor het eerst in lange tijd naar een nieuw skigebied. Wij zijn met 5 personen waarvan er 2 niet skien. Wij willen wel graag met z’n allen naar boven voor de gezelligheid. Weten jullie of er in dit gebied ook alleen een pas voor de gondel te koop is? ik zie dit namelijk nergens terug in de prijslijst.
Alvast bedankt voor jullie reactie!

Ja je kunt altijd enkeltjes en retourtjes kopen als niet-skier/boarder, stuk goedkoper ook. Weet niet of je ook een speciale weekkaart hebt voor wandelaars.

@HN65, dank voor je reactie. Weet je misschien ook of er het voor de niet-skiers te doen is om boven te zijn. Dus niet zoals we ooit ergens een piste moesten oversteken tussen de skiers/boarders door :-) om bij het terras te komen. Alle tips zijn welkom over welk gebied de beste combi is overigens.

Goh, het is erg afhankelijk welke hut je neemt. Aan de Seceda kant heb je zeker wat opties maar weet niet wat bijvoorbeeld de kwaliteit is van de hut boven op Ciampinoi. Maar er zijn jn zeker forumleden die het gebied veel beter kennen.

Oh, en toevoeging, check verslag van @Kristy over ontbijt boven op Dantercepies. Als dat nog kan, zeker overwegen

https://www.wintersport.nl/weblog/bericht/5951/ontbijten-op-…

Op de seiseralm is het erg mooi wandelen. In onze groep zitten ook een paar wandelaars. http://www.suedtirol.info/nl/Bestemmingen–activiteiten/Wand…

@HN65, heb de link bekeken, dank! Erg leuk. @Patrick076, ik ga me er in verdiepen :-)

Plaats een reactie