vervoer innsbruck naar valgardena

Dit onderwerp gaat over de bestemming Val Gardena

wie kent er een goedkope taxitransfer van vliegveld innsbruck naar ortisei in valgardena of wie gaat er in maart op deze manier (kan dan misschien busje delen o.i.d.

Een goedkope taxitransfer is er niet naar Italië.
Maar misschien heb je hier iets aan:

http://www.terravision.eu/tedesco/dolomiten_innsbruck.html…

Deze transferbus rijdt op vrijdag, zaterdag en zondag. Kost 39,-- euro retour en stopt maar 2 keer onderweg. Je bent dan in 1,5 uur in Ortisei. Moet je van te voren online boeken.

Een taxi kun je bestellen o.a. bij http://www.taxi-busgardena.com/eng/index.html

Zeer goede ervaringen mee. Ze werken met vaste tarieven, dus geen verrassingen. Je wordt tot voor de deur van je hotel gebracht. Maar goedkoop is het, gezien de afstand, natuurlijk niet.

Kijk ook even naar Fly To Val Gardena:
http://www.flytovalgardena.com/index_de_winter.htm
Daar staan ook mogelijkheden om met een bus naar Val Gardena te rijden vanuit Innsbruck. Vaak een stuk voordeliger maar wel minder flexibel.

Blogger, skiër, Belg & Tirol-fan!

wij(2pers) gaan 12/3 vanaf Rotterdam en gaan 19/3 terug, wie wil er een taxi delenmet ons vanuit Ortisei??.

Wij zijn met 5 personen en zoeken een taxi/busje/vervoer van Innsbruck naar Selva,Italie op 14 januari om 14.25
We gaan weer terug op 21 januari, en vliegen dan om 9.50.
Is er iemand waarme we een taxibusje kunnen delen?

Ik heb ook geboekt bij Terravision, sluit mooi op onze vliegtijden aan. Alleen de terugreis wel erg vroeg 6.10 uur vertrek, nou ja is niet anders. Wel mooi op tijd weer thuis :-)

@anoniem ,wat betaal je dan bij terravision voor een transfer ,kan het niet vinden op de site van terravision

78 euro voor 2 personen retour.
Gewoon doen alsof je een boeking doet dan zie je het bedrag wel.

@anoniem hartelijk dank voor je reactie,
wordt toch niks want wij vliegen op maandag en de week erop op maandag weer terug,
en dan is er bij hun geen transfer ,jammer

Oh dat is idd jammer, het is behoorlijk goedkoper dan een taxi. Heb je al gezocht naar een treinverbinding? Die is er nl. ook alleen moet je dan ook nog van het vliegveld naar het treinstation in Innsbruck, allemaal wat meer gedoe.
Het is ook nog een optie om een auto te huren.

wie kent er een goedkope taxitransfer van vliegveld innsbruck naar ortisei in valgardena of wie gaat er in maart op deze manier (kan dan misschien busje delen o.i.d.

ceel op 21 dec. 2011 19:14

Wat hebben jullie uiteindelijk gedaan? Wij gaan 24/2/13 en kunnen ook niet van de bustransfer gebruik maken. Taxi’s rijden vaak niet de grens over. We moeten van Innsbruck naar Ortisei

Waarom kun je op 24-2 niet gebruik maken van de bustransfer van Terravision?
Wij hebben het afgelopen keer gedaan en het is ons goed bevallen, heenreis waren we met nog één stel dus was een taxibusje, terugreis waren we met zijn tweeën ook in een busje, ideaal. We gaan het in januari weer doen! Niks op aan te merken!

Waarom kun je op 24-2 niet gebruik maken van de bustransfer van Terravision?
Wij hebben het afgelopen keer gedaan en het is ons goed bevallen, heenreis waren we met nog één stel dus was een taxibusje, terugreis waren we met zijn tweeën ook in een busje, ideaal. We gaan het in januari weer doen! Niks op aan te merken!

Gast931 op 6 dec. 2012 15:57

Wij landen om 11.05 en de bus vertrekt om 11.00. We kunnen dan wachten op de volgende Terravision bus (van 15.30!) of ander vervoer zien te regelen. Ik heb een mail naar Terravision gestuurd of we alsnog op kunnen stappen als wij eerder landen en de bus zou nog niet weg zijn, maar daar heb ik geen antwoord op gehad.

gast 266
wij hebben een auto gehuurd,en hopen het volgend jaar weer te doen.(kosten +/- 230e)
mocht er iemand de auto willen delen graag.wij gaan van 11tot 18maart naar valgardena.

Wij komen op 27 februari 2013 aan op Innsbrueck en moeten van daaruit naar Ortisei. Wij zijn met 2 personen is er iemand die taxi wil delen? Terug op 6 maart

Zijn er nog meer die as maandagmiddag vanaf rotterdam vliegen met bestemming Valgardena ??

Iemand die op vrijdag 8 maart een taxi wil delen vanuit val Gardena, ortisei richting Innsbruck??? Of kunnen wij meerijden met z’n tweeën??? Alvast bedankt!!!

Wij vertrekken 10/1 s’nachts naar Val Gardena en gaan 18/1 s’morgens vroeg terug.
Hebben nog plaats voor 2 leuke meiden :)

maandag 24 maart van Innsbruck (aankomst 8.35) naar Selva. 2p - iemand taxi delen?

Heeft iemand interesse huurauto te delen.Wij gaan 24.2( aankomst 15.30 inssbruck)naar Valgardena Ortisei en terug 3/3 vlucht 9.20 van inssbruck.

Heeft iemand interesse om een huurauto te delen? Wij komen op 22 maart aan (08:35 op luchthaven Innsbruck) en willen dan naar Valgerdena Selva (maar we kunnen natuurlijk meerdere dorpen in Valgardena aanrijden). Op 29 maart vliegen we weer terug (09:35 vertrek vanuit Innsbruck).

Plaats een reactie