Betaalbare appartementen ergens rond Sella Ronda

Dit onderwerp gaat over de bestemming Val Gardena

Hoi allemaal,

rond oudjaar willen we graag met 2 of 3 personen skiën rond de Sella Ronda. Het aanbod relatief betaalbare appartementen lijkt beperkt te zijn. Hebben jullie nog suggesties of tips?

Bij voorbaat dank.

Vriendelijke groet,
Joris van Egmond

errr … ik vrees dat je aan de late kant gaat zijn. De meeste hotels/appartementen die ik in die regio ken zijn al een jaar vooruit voorgeboekt. Rond deze tijd gaan er wel een paar vrijkomen omdat mensen al dan niet een voorschot betalen en de accomodaties terug vrij komen.

De “search accomodation” functie op http://www.altabadia.org/ geeft daar een relatief goed geactualiseerd beeld van.
Deze link is iets minder snel up to date: http://www.dolomitisuperski.com/en-US/2541-Trova_un_alloggio… maar geeft wel info van alle skigebieden in de buurt.

Tussen haakjes, "rond de Sella Ronda" houdt in dat je volgende dorpen kan kiezen die relatief snel toegang geven tot de Sella Ronda of er gewoon op liggen: La Villa, Pedraces, Armentarola, Corvara, Colfosco, Arabba, Wolkenstein, Selva, etc… De skigebieden zijn Alta Badia, Val Gardena, Alpi di Suissi, Val di Fassa, Arabba, Marmolada.

Als "rond oudjaar" desnoods de week na het schoolverlof is, mag je wel de nodige goedkopere accomodaties verwachten. De week van oudjaar … tja.

Hoi Lars,

dank voor je snelle en nuttige reactie. Gezien de ‘hits’ die ik krijg als ik zoek, was ik hier al een beetje bang voor. Snel toeslaan dus maar!

Rond oudjaar is (voor ons helaas) de drukke week: 29 dec - 5 jan.

Kijk even op http://www.agenziagrunwald.com. Deze zijn gevestigd in Campitello, Fassa tal.
Heb hier goeie ervaringen mee. Stefan.

Wij hebben een maand geleden via oad geboekt in appartement antares in selva. Succes

Sorry, zie net dat Antares is volgeboekt voor die week.

ik had het ook gezien, thanks anyway ;)

@Stefan: inmiddels geboekt voor 2 pers. in Canazei, boven Agenzia Grunwald. Betaalbaar en goed gelegen! Iemand nog ervaringen met Agenzia Grunwald en hun appartementen?

groet,
Joris

Plaats een reactie