Sankt Ulrich/Ortisei

Dit onderwerp gaat over de bestemming Val Gardena

Hoorde van kennis dat Sankt Ulrich in Sud Tirol een aanrader is.
Voor beginners is het heerlijk skieen op de Seiser Alm en het stadje schijnt ook leuk te zijn.

Wie heeft ervaring met skieen in dit gebied, is het echt goed daar ?

Zoek een goed appartement in Sankt Ulrich, liefst 1 voor 6 personen met 3 slaapkamers.

Ik raad je aan eerst dit (https://www.wintersport.nl/forum/topic/69130 topic te lezen). Niet flauw bedoeld maar met een beetje zoek werk kom je al een heel eind!

Heb je deze ervaringen al gelezen? https://www.wintersport.nl/dorpen/st_ulrich/ervaringen… en hier vind je redelijk wat aanbod in de buurt https://www.wintersport.nl/dorpen/st_ulrich/travel/popup….

MAND!

Wij zijn een aantal keren in Ortisei geweest, twee keer in een appartement, haus Fill (http://www.rifesser.com), een keer in Haus Manuela. Bevielen beiden prima. Je kunt met de skibus maar wij gingen vaak met de auto steeds naar een andere startplaats. Wij hadden beide appartementen via http://www.val-gardena.it, daar zit een beschikbaarheidschecker op waar je kunt invoeren wat je zoekt.
Ortisei is een erg leuk plaatsje met leuke restaurantjes, winkeltjes en een mooi zwembad. Er is niet veel apres-ski maar meer lekker eten, maar dat vind ik zelf juist leuk.
In Haus Fill kregen we zelfs gratis kaartjes voor het zwembad, het was goed te lopen dus heerlijk om 's avonds even te relaxen.
De Seiseralm is een mooi,leuk en compact gebied. Je ziet er veel familie’s, de sfeer is er ontspannen en het eten goed. De hectiek van de sella ronde ontbreekt hier en de wachttijden bij de liften zijn kort. Heerlijk gebied vinden wij. We zijn ook eens in een Garni geweest vlakbij het centrum en zwembad en dat was helemaal zalig.

Plaats een reactie