Skihuur gezin 2 volwassenen + 2 kinderen (11 jaar)

Dit onderwerp gaat over de bestemming Val Gardena

Weet iemand waar we het best ons skimateriaal kunnen huren in Selva? Rekening houdend met prijs en kwaliteit materiaal?

Wij huren zelf al 3 jaar onze ski`s en schoenen bij intersport in santa christina (dorp voor selva). Op internet bestellen scheelt in de prijs. Op aankomst dag spullen passen en op verzoek worden ze savonds gratis bij je accommodatie in selva afgegeven. Wel even zelf terugbrengen op de laatste dag. Kwaliteit altijd goed, prijs zeker online schappelijk. Nederlandstalige website http://nl.snow-world.it/#!products

Misschien ook de moeite waard om online te reserveren via snowell. Ddaar huurt een kind onder de 10 jaar gratis mee. Erg aantrekkelijk qua prijs, zeker als je je spullen kunt ophalen bij een winkel in de plaats van bestemming (in sommige kleinere plaatsen kan dat niet).

Heb nu zelf weer ski´s gekocht, maar de laatste jaren mij ski´s gehuurd bij ski verleih Toni. Dit is het houtje huisje wat bij de loopbrug zit, tegenover de apresski tent La Stua. Goeie service. Hieronder de link van het skiverhuurbedrijf met welke ski´s ze verhuren en de prijzen. Misschien is er wel korting af te dingen als je met 4 personen komt huren. Nee heb je en ja kun je krijgen.

http://www.dolomitesworld.com/val/detail3.asp?ln=DE&be=2…

Plaats een reactie