BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Accommodaties Wildkogel Arena

Accommodaties Wildkogel Arena

De Wildkogel is een onbekend, maar best interessant skigebied dat zeer strategisch gelegen is. Het beschikt over een eigen skigebied dat op zich al de moeite waard is, maar met de skibus of auto ben je ook snel in het gebied van de Zillertal Arena of de Kitzbüheler Alpen. Het zal je dan ook niet verbazen dat je in de twee dorpen die deel uitmaken van de Wildkogel, namelijk Neukirchen en Bramberg meer dan genoeg accommodatie te vinden is. Je hebt in beide dorpen een ruime keuze aan hotels, appartementen, pensions en chalets.

Verschillen tussen de dorpen

Neukirchen is met zo’n 3000 inwoners een echt Oostenrijks bergdorp. In Neukirchen heb je een mooi aanbod van hotels, appartementen, pensions en chalets. Het dorp ligt niet al te hoog, dus verwacht niet dat je accommodatie de hele winter in de sneeuw ligt, maar het skigebied is wel zeer sneeuwzeker. Aangezien Neukirchen een relatief groot dorp is kan het zijn dat je accommodatie wat verder van de lift ligt. Bramberg ligt iets verder in het dal en heeft ook een directe verbinding naar het skigebied. Bramberg is beduidend kleiner en rustiger dan Neukirchen.

Prijsniveau

Het prijsniveau van accommodatie in de Wildkogel ligt over het algemeen lager dan de prijzen van accommodatie in nabijgelegen populaire dorpen zoals Gerlos of Kirchberg. Je kan in de dorpen van de Wildkogel verblijven en door iedere ochtend een klein stukje te rijden skiën in de Zillertal Arena of de Kitzbüheler Alpen.

Accommodatie thema's