BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Appartmenten Wildkogel Arena

Appartmenten Wildkogel Arena

De Wildkogel is een interessant skigebied. Niet alleen omdat het gebied zelf voldoende variatie biedt, maar zeker ook omdat je relatief snel in de Zillertal Arena en de Kitzbüheler Alpen kan zijn (met de auto of de skibus). Tel daarbij op dat je in de dorpen die deel uitmaken van het gebied van de Wildkogel (Neukirchen en Bramberg) een mooi aanbod van appartementen hebt en het verklaart waarom dit gebied steeds populairder wordt bij (Nederlandse) wintersporters.

Verschillen tussen de dorpen

Twee dorpen hebben direct toegang tot het skigebied van de Wildkogel. In Neukirchen (het grootste dorp van de twee) vind je veel appartementen in traditionele stijl. Neukirchen is best wel een groot dorpje, dus check altijd even hoever je appartement van de lift is verwijderd. Bramberg is wat kleiner, maar wel direct aangesloten op het skigebied van de Wildkogel. Hier vind je behoorlijk wat particulier appartementen, maar ook appartementen in het luxere Wildkogel resort.

Prijsniveau

Het prijsniveau van appartementen in de dorpen van de Wildkogel is gemiddeld te noemen. Tenminste, wanneer je deze prijzen vergelijkt met skigebieden van een vergelijkbare grootte. Vanuit Neukirchen en Bramberg ben je wel snel in de gebieden van de Zillertal Arena en de Kitzbüheler Alpen. In dat opzicht vallen de prijzen van de appartementen in de Wildkogel ineens heel erg mee. De prijzen van de appartementen in het Wildkogel resort in Bramberg zijn hoger dan gemiddeld.

Accommodatie thema's