BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Chalets Wildkogel Arena

Chalets Wildkogel Arena

Hoewel het skigebied van de Wildkogel niet al te groot is, heb je wel een hele ruime keuze wanneer je in een van de dorpen van de Wildkogel (Neukirchen of Bramberg) op zoek bent naar een chalet. Beide dorpen hebben een mooi aanbod van chalets en dan ligt er ook nog eens een mooi gevarieerd skigebied voor de deur. Het is misschien niet het grootste skigebied van Oostenrijk, maar met de auto of skibus ben je heel snel bij de liften van de Zillertal Arena en de Kitzbüheler Alpen. Dat maakt het nog interessanter om in een chalet in de Wildkogel te verblijven.

Verschillen tussen de dorpen

Neukirchen is het grootste dorp van de twee dorpen die deel uitmaken van het skigebied van de Wildkogel. Het is een typisch Oostenrijks dorp en de chalets in Neukirchen zijn dan ook opgetrokken in traditionele stijl. Je vindt in Neukirchen alle faciliteiten. Bramberg is wat kleiner, maar is met een gondel wel direct aangesloten op het skigebied. Ook in Bramberg vind je een ruim aanbod van chalets.

Prijsniveau

Wanneer je bedenkt dat je vanuit Neukirchen en Bramberg snel in de skigebieden van de Zillertal Arena en de Kitzbüheler Alpen en dan ook nog eens een schitterend eigen skigebied voor de deur hebt liggen, dan is het prijsniveau van chalets in de Wildkogel meer dan goed te noemen.

Accommodatie thema's