BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Hotels Wildkogel Arena

Hotels Wildkogel Arena

Ondanks dat het skigebied van de Wildkogel nou niet het meest bekende skigebied van Oostenrijk is, vind je in de dorpen die deel uitmaken van dit skigebied (Neukirchen en Bramberg) een mooi aanbod van hotels. Het skigebied van de Wildkogel zelf is al interessant, maar voeg daar de nabijheid van de Zillertal Arena en de Kitzbüheler Alpen aan toe en je begrijpt dat de Wildkogel een interessante bestemming is met veel hotels.

Verschillen tussen de dorpen

De meeste hotels in het skigebied van de Wildkogel zijn te vinden in Neukirchen. In dit relatief grote dorp (Neukirchen telt 3000 inwoners) vind je een goed aanbod van hotels met vier en drie sterren. Ook in het nabijgelegen Bramberg (direct aangesloten op het skigebied, maar wel een stuk kleiner) heb je een aantal vier en drie sterren hotels. Het mag duidelijk zijn dat Neukirchen het meest complete dorp van de twee is. Gezellig, zonder de echte drukte die je in bijvoorbeeld Gerlos kan vinden.

Prijsniveau

Het prijsniveau van hotels in de dorpen van de Wildkogel is gemiddeld te noemen. De prijzen zijn goed te vergelijken met de prijzen van andere middelgrote skigebieden in Oostenrijk. Wel is het zo dat de Wildkogel een goede strategische ligging heeft, aangezien je per auto of skibus ook snel in de skigebieden van de Zillertal Arena of de Kitzbüheler Alpen bent. In dat opzicht is de prijs-kwaliteit verhouding meer dan prima te noemen.

Accommodatie thema's