Lopende band lift

Dit onderwerp gaat over de bestemming Willingen

Hallo,
Weet iemand toevallig een eenvoudige helling met lopende bandlift voor kleine kinderen in Willingen, Winterberg of in de buurt? Hoeft niet gratis te zijn uiteraard maar toen ik er een tijd geleden was waren die liften alleen voor skiles en kon je er niet vrij op skien.

Dank!

Dank je wel! Mooie kaart…was ooit bij die kleine lopende bandliften onderaan de gondel maar daar mocht je dus niet op als je geen les had. Als er geen les was stond hij ook stil… Dus ik vroeg mij af welke je wel gewoon kunt gebruiken om kleine kinderen een beetje laten oefenen. Mijn jongste kon het heel goed maar paar keer flink gevallen en fijn om zo'n baantje te hebben om weer even te oefenen voor hem.

Bij Wilddieb hebben we begin februari gebruik gemaakt van de lopende banden. Zitten er 2 naast elkaar, die je met skipas of puntenkaart kan gebruiken. De ene kant voor skiërs, de andere voor de slee-piste. Begin februari konden we die vrij gebruiken, geen probleem. De klasjes voor de allerkleinsten hadden nog iets lager hun eigen band en piste, die was wel enkel voor klasjes met de skischool.

Geen idee of er tijdens vakantieperiodes mss een andere regeling geldt…

*bericht bewerkt door T.o.e.r.i.s.t op 19 feb 2019 18:46

#wakeupwhereyouwant

Dank! In die hoek ben ik nog niet geweest…zat altijd in buurt Sonnenhang. Goede tip!

Ruhrquelle is een leuke berg om dan te gaan oefenen. Zie ook mijn eerder verslag:) https://www.wintersport.nl/forum/topic/230399

*bericht bewerkt door tomwillem op 20 feb 2019 10:31

Ruhrquelle idd, https://www.ruhrquelle.com
Is vlakbij centerparcs Winterberg. De stoeltjeslift is voor de piste , de band meer voor het sleeën maar kan ook voor de piste.

Wie had gedacht dat een beetje glijden zo leuk kon zijn?

Plaats een reactie