wie heeft ervaring met een goede camperplek nabij de skiliftkarussel in winterberg?

Dit onderwerp gaat over de bestemming Skiliftkarussell Winterberg

wij zoeken een camperplek nabij de skiliftkarussel in winterberg, een plek van waaruit wij lopend naar de lift kunnen. Wie kan ons een goed advies geven?

hartelijke groet, Anouk

Wij gaan altijd met de camper naar winterberg, en dan gaan we op de camping hochsauerland staan. Daar sta je met de camper naast de lift, maar dat is wel duurder (zeker een aanrader die camping). Ook is er een camperplaats in winterberg zelf maar dat is nog te ver om met skischoenen te lopen, naar het skigebied. dus daarom zou ik misschien de bus nemen . Er is ook stroom op die camperplaats maar dat is niet gegarandeerd vrij. Ook is er een camping bij de berg de kappe, dus aan het skilifkarussell winterberg. Daar zijn ook aparte plaatsen voor de campers. Maar dan lig je verder van de stad. (Bij de campings krijg je ook een gratis vervoer kaart vooor de bus en trein. zo kan je ook naar altastenberg en neuastenberg twee kleinere skigebieden.
Groet Haije
groet Haije

Zoals hierboven aangegeven zijn er twee campings in Winterberg die voor je in aanmerking komen.

  1. Camping Hochsauerland (Remmeswiese 10); bij Lift nr. 12 en 21.
  2. Campingplatz Winterberg (Kapperundweg 1); bij Lift nr. 14, 24 en 25.

Verdere campings liggen niet in de directe omgeving van het Skiliftkarussell.

wij zoeken een camperplek nabij de skiliftkarussel in winterberg, een plek van waaruit wij lopend naar de lift kunnen. Wie kan ons een goed advies geven?

hartelijke groet, Anouk

Gast446 op 2 sep. 2013 18:00

Hochsauerland camping ! Direkt aan de piste - beter kun je niet zitten en niet zo ver lopen naar het dorp !

Canping Winterberg is aan de piste en een prima camping. Wanneer je skiles od snowboardles wil nemen ga dan echt niet naar skischooll Semmler. De Nederlandse eigenaar Eugene is uiterst onbeschoft tegen klanten en personeel, welke voor h eerst m vliegen. Hij verdient geen klant meer. …

Plaats een reactie