Uitgaan in Winterberg

Dit onderwerp gaat over de bestemming Skiliftkarussell Winterberg

Goedemorgen,

Wat is er op maandag te doen in Winterberg (uitgaan) en is de après-ski bij Der Brabander hetzelfde als in het weekend? (DJ, druk etc.)

Maandag is het een stuk minder druk. De drukte in de Skihut hangt dan voornamelijk af van het aantal bussen en dat varieert nogal per dag.

ok, maar er is wel een DJ enzo? Wat is verder gezellig? En in de avond?

Dit is een goed foute club: http://www.alpenrausch.de/
Buiten het weekend niet heel druk maar nog steeds genoeg mensen dat er gedanst kan worden.

Mooi, de Alpenrausch had ik al van gehoord. Dus ook doordeweeks open :)

Wij zijn een paar weken terug ook naar winterberg geweest op zaterdag, was toen 30+ party bij de alpenrausch maar was helemaal niks te doen, nog wel ff tot 1.00 uur daar gebleven omdat we er nog van overtuigd waren dat het gewoon laat op gang zou komen die avond (andere keren dat we daar uit gingen was het propvol op de zaterdag), daarna zijn we terug naar het centrum gegaan, en nog 3 kroegen gezien. Maar Tenne is echt een aanrader, van buiten lijkt het helemaal niet zo groot maar is toch veel groter en leuker dan ik van te voren had verwacht.

Als je naar de Tenne gaat, best niet al te veel kleren aantrekken ofwel geld genoeg voor de vestiaire voorzien. Het is echt een enorm ‘zweetkot’ maar best wel ambiance. Wij gingen vroeger ook altijd naar de Alpenrauch, een aantal legendarische feestjes meegemaakt, intussen zijn we wel wat geswitched naar de Tenne. Have fun!

Blogger, skiër, Belg & Tirol-fan!

hoe oud moet je zijn voor de alpenrausch

De Alpenrausch is failliet! (of in ieder geval gesloten)

Begin januari gaan we met de vriendengroep een weekendje naar Winterberg. Zijn er aanraders voor de apres ski, uitgaan 's avonds?

Plaats een reactie