Cancellen of doorgaan

Dit onderwerp gaat over de bestemming Skiliftkarussell Winterberg

Hey Ski/Snowboardfans!

Mijn mama heeft een kleine skivakantie geboekt voor zichzelf en mijn zusje. Ik moet mee want de mama rijdt niet graag en zeker niet op wegen met sneeuw (ik ga zelf nog met vrienden naar frankrijk in de paasvakantie maar tegen een opwarmertje zeg ik geen nee)

Nu ze heeft een hotel voor 1 nachtje in Winterberg geboekt van vrijdag 8 op zaterdag 9 februari. Op de website waar we geboekt hebben kunnen we gratis annuleren tot 14dagen voor de aankomstdatum dus: 24 januari 23:59u. (vandaag)

Op deze moment zou er in het dal 40cm en op de berg 60cm sneeuw liggen. Heel wat pistes zijn open en de laatste sneeuwval is van gisteren of eergisteren.

http://sneeuwhoogte.nl/wintersport/duitsland/sauerland/skige…

Op deze link staat er ook nog iets over kunstsneeuw - dus ik vermoed dat daar kanonnen staan? (maar deze werken pas bij -3° had ik in een artikel gelezen?)

https://www.wintersport.nl/skigebieden/winterberg/sneeuwhoog…

En dan nu de werkelijke vraag: Op basis van onderstaande link (14daags weerbericht) zouden jullie afboeken of het risico wagen? (het hotel voor 3man 1 nacht was denk ik 205 euro, en bij annulering binnen 14dagen voor aankomst moeten we toch nog 164 euro betalen.)

http://www.meteovista.be/Europa/Duitsland/Winterberg/4109018…

Het gaat even dooien + wat regen… maar op 4 en 5 februari zou het terug wat sneeuwen en zakt de temp opnieuw.

In hoeverre is het mogelijk om last minute te gaan en in winterberg voor 1 nachtje een kamer voor 3 te vinden.

Bedankt Winterberg-gangers :)

Je kan ook kijken of je nog een ander hotel kan vinden welke je nog de laatste dag kan annuleren.

Hmm, je gaat net in het weekend van Carnaval. Weinig kans om dan last minute wat te vinden

Inderdaad. Wat gok je op 6 of 7 feb? Zoek je dan een hotel óf laat je de boeking gewoon lopen en hoop je op goede pistes? Ik zou voor het laatste gaan. Kans is groot dat je lekker kunt skiën en die is groter dan dat je op het laatste moment nog een kamer vindt voor die prijs. Het is de start van de Krokus.

Piste riderrrrr

Plaats een reactie