BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Hotels Zillertal 3000

Hotels Zillertal 3000

Aan hotels geen gebrek in de dorpen van het skigebied Zillertal 3000. Het Zillertal is een zeer populair dal bij (Nederlandse) wintersporters en door die populariteit lijkt het wel of er op iedere hoek van de straat een hotel gebouwd is. In alle dorpen van het Zillertal 3000 heb je een ruime keuze aan hotels. Met als middelpunt Mayrhofen, maar ook in Hippach, Finkenberg en Lanersbach vind je een ruim aanbod. Voor sommige Nederlanders is het wat te druk, maar heel veel wintersporters reizen ieder jaar weer af naar deze gezellige dorpen in het Zillertal

Verschillen tussen de dorpen

In alle dorpen van Zillertal 3000 heb je een zeer ruim aanbod van hotels. Van luxe vakantieparadijzen met vijf sterren tot back-to-basic hotels die met geluk twee sterren mogen dragen. In het grote en gezellige Mayrhofen vind je de meeste hotels. Dit is ook meteen het drukste dorp van de vier dorpen die deel uitmaken van het skigebied Zillertal 3000. Zoek je een hotel in een van de wat rustigere dorpen dan kan je terecht in Finkenberg, Hippach of Lanersbach. Deze dorpen zijn ook direct verbonden met het skigebied Zillertal 3000 en hebben ook meer dan genoeg hotels om uit te kiezen.

Prijsniveau

Het prijsniveau van hotels in dorpen van Zillertal 3000 is niet heel veel anders dan in andere populaire Oostenrijkse gebieden. Je moet hier vooral rekening houden met de schoolvakantie (en in mindere mate ook met de weekenden), want in die periodes worden de hotels in Zillertal 3000 snel vol geboekt. En dan maakt het niet uit of je een hotel in Mayrhofen zoekt of in een van de andere dorpen, want het Zillertal 3000 is een zeer populaire bestemming!

Accommodatie thema's