BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Appartmenten Zillertal Arena

Appartmenten Zillertal Arena

Er is een heel groot aanbod van appartementen in de Zillertal Arena. In de dorpen Gerlos, Zell am Ziller en Königsleiten in de Zillertal Arena zijn veel appartementen beschikbaar. Houd er wel rekening mee dat je deze appartementen op tijd reserveert want zeker in het hoogseizoen zit alles in dit populaire skigebied snel vol. Je vindt daarnaast ook een ruim aanbod aan appartementen in de andere dorpen in de Zillertal Arena.

Verschillen tussen de dorpen

In de dorpen Gerlos, Zell am Ziller en Königsleiten vind je het grootste aanbod aan appartementen. Zeker in Zell am Ziller vind je veel appartementen, zoals Haus Franka of Sonnenau. Gerlos is meer een hoteldorp, maar ook hier zijn uiteraard appartementen te vinden. Hetzelfde geldt voor Königsleiten. In dit dorp vind je veel chalets, maar ook hier zijn mooie appartementen beschikbaar.

Prijsniveau

Het prijsniveau van de appartementen in de Zillertal Arena is misschien iets hoger dan gemiddeld. Dit is uiteraard wel afhankelijk van de locatie van het appartement. In Gerlos en Königsleiten betaal je over het algemeen net even wat meer voor een appartement dan in de andere dorpen in de Zillertal Arena. Zell am Ziller heeft geen dalafdaling en daardoor is een appartement in Zell am Ziller net even wat goedkoper dan in Gerlos en Königsleiten.

Accommodatie thema's