BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Hotels Zillertal Arena

Hotels Zillertal Arena

Er zijn veel hotels in de Zillertal Arena. Dat is niet zo gek, want als er één skigebied populair is bij (Nederlandse) wintersporters dan is het de Zillertal Arena wel. In de populaire plaatsen in de Zillertal Arena, zoals Zell am Ziller, Gerlos en Königsleiten vind je een groot aanbod aan hotels. Dat varieert tot simpele hotels met twee sterren tot luxe viersterrenhotels die helemaal gericht zijn op families, met geweldige wellness faciliteiten of soms juist allebei. Ook in de andere dorpen in de Zillertal Arena vind je een ruim aanbod van hotels.

Verschillen tussen de dorpen

Je vindt de meeste hotels in de Zillertal Arena in de dorpen Gerlos, Zell am Ziller en Königsleiten. Houd er rekening mee dat je hotels in de dorpen van de Zillertal Arena al ver van te voren moet boeken. Het skigebied is populair en zeker de vakantieperiodes zijn snel volgeboekt. In de dorpen Hippach, Ramsau im Zillertal, Wald im Pinzgau en Krimml vind je ook een mooi aanbod van hotels. Met name in Gerlos vind je veel luxere hotels, met mooie faciliteiten, zoals Alpina, Gaspinger Hof en Edelweiss.

Prijsniveau

Het prijsniveau van de hotels in de Zillertal Arena varieert behoorlijk. Zo is een tweesterren hotel logischerwijs goedkoper dan een viersterren hotel en ook de locatie speelt mee. Een hotel in Gerlos is over het algemeen duurder dan een hotel in Wald. Aan de andere kant is de prijs-kwaliteit verhouding van hotels in de Zillertal Arena prima.

Accommodatie thema's