BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Appartmenten Zugspitz Arena

Appartmenten Zugspitz Arena

In de Zugspitz Arena heb je een breed aanbod aan appartementen. In deze regio die zeer geschikt is voor families, vind je veel appartementen in ieder dorp. De meeste keuze heb je in de dorpen Lermoos en Ehrwald. Dit zijn de twee grootste dorpen van de Zugspitz Arena en je vindt hier dan ook de meeste appartementen. Het hoogdal aan de voet van de Zugspitze is zeer populair bij Nederlandse en Duitse wintersporters, dus zorg ervoor dat je je appartement in de Zugspitz Arena op tijd vastlegt.

Verschillen tussen de dorpen

Verwacht in de dorpen van de Zugspitz Arena geen hele uitbundige apres-ski. Zelfs in de grotere dorpen Ehrwald en Lermoos gaat het er gemoedelijk aan toe. Tuurlijk kan je er een gezellig biertje drinken, zeker in de vakantieperiodes, maar je merkt aan alles dat dit een ideaal dal is voor families. In Ehrwald en Lermoos heb je veel appartementen, in de wat kleinere dorpen Bibierwier, Berwang, Bichlbach of Heiterwang is er iets minder aanbod, maar je zal hier ook zeker een mooi appartement vinden. Check altijd even de ligging van het appartement. De Zugspitz Arena bestaat uit een aantal gebieden die in een groot dal liggen, waardoor je appartement in de Zugspitz Arena soms wat verder van de lift kan liggen.

Prijsniveau

Het prijsniveau van appartementen in de Zugspitz Arena is gemiddeld te noemen. Over het algemeen zijn de appartementen in Lermoos en Ehrwald net een tikje duurder dan de appartementen in Bibierwier, Berwang, Bichlbach of Heiterwang. Uiteraard speelt hier de locatie en het luxeniveau van de appartementen ook een rol.

Accommodatie thema's