BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Chalets Zugspitz Arena

Chalets Zugspitz Arena

De Zugspitz Arena is een zeer geliefd skigebied bij families. De dorpen en skigebieden in de Zugspitz Arena worden ieder seizoen door vele wintersporters bezocht. Als je dan uiteindelijk het aanbod van chalets in de Zugspitz Arena ziet, dan valt dat eerlijk gezegd toch een beetje tegen, zeker wanneer je het vergelijkt met het aantal hotels, appartementen en pensions in de verschillende dorpen (Ehrwald, Lermoos, Berwang, Bichlbach en Bierberwier) van de Zugspitz Arena. Desalniettemin is de Zugspitz Arena een geweldige regio om je wintersport door te brengen en hoewel het chalet aanbod wellicht wat tegenvalt, ze zijn er wel degelijk!

Verschillen tussen de dorpen

De chalets in de Zugspitz Arena zijn netjes verdeeld over alle dorpen. Lermoos en Ehrwald zijn de twee grootste dorpen in de Zugspitz Arena. Zeker in het hoogseizoen vind je in deze gemoedelijke dorpen nog wel wat gezellige après-ski. In de overige dorpen is het allemaal wat rustiger.

Prijsniveau

Het prijsniveau van chalets in de Zugspitz Arena is goed te vergelijken met de prijs van chalets in andere skigebieden. De Zugspitz Arena is wel een zeer populair skigebied en met name in de vakantieperiodes worden de beschikbare chalets snel geboekt. Wees er dus snel bij.

Accommodatie thema's