familiekamer 5 personen?

Dit onderwerp gaat over de bestemming Zugspitz Arena

Hallo,

Heeft iemand ervaring met een leuk hotel en Ehrwald die kamers/appartementen verhuurt voor een gezin van 5 personen? Als iemand iets weet in de buurt van een oefenwei met lopende band voor kleine kids is het helemaal top.

Bedankt voor de info!

probeer het eens in berwang, ligt vlak bij ehrwald, maar fijner voor de kleine kids. ook oefenliftje aanwezig. probeer alpenrose eens of appartement blitz

Pension Bergheim in Lermoos heeft ook appartementen en ligt vlakbij de oefenweide en skipiste, alleen een stukje omhoog lopen. wij vonden het er erg leuk

Hotel Axx heeft fantastische familie kamers en zeer goed betaalbaar!

http://www.hechenbergerhof.at/ is misschien ook een goede optie. Goed verzorgde appartementen, niet duur en een mooie locatie.

Met pasen hebben wij met de familie ook bij Berghotel Axx in Berwang geslapen, dit is een aanrader. Op basis van halfpension, zeer goed en lekker ontbijt en in de avond een 4-gangen diner. Gezellige bar en een mooi restaurant. Hotel is van een Nederlandse eigenaar.

Voor de kinderen is er een speelruimte waar spelcomputers/ playstations en tv’s staan. Het hotel beschikt over gratis Wifi.

Sowieso is Berwang een aanrader voor gezinnen, leuk gebiedje veel en sneeuwzekerder dan Ehrwald.
Berwang is echt een skigebied wat zichzelf richt op gezinnen met kleine kinderen.

Met afgelopen pasen lag in de gehele Zugspitze Arena nog voldoende sneeuw, met uitzondering van Ehrwald, hier kwamen deels witte lijnen in een bruin landschap vanuit de berg naar beneden.

Plaats een reactie