BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Hotels Zugspitz Arena

Hotels Zugspitz Arena

Je vindt in de Zugspitz Arena zeer veel hotels. Niet zo vreemd, want de Zugspitz Arena is een zeer populaire bestemming voor veel families. In het hoogdal aan de voet van de Zugspitze vind je een aantal gezellige dorpen en ieder dorp in de Zugspitz Arena heb je een mooi aanbod van hotels. Vrijwel ieder dorp in de Zugspitz Arena is gericht op families. Lermoos en Ehrwald bieden de meeste hotels aan. Dit zijn de grootste dorpen in de Zugspitz Arena. Je vindt in de Zugspitz Arena veel hotels met drie of vier sterren.

Verschillen tussen de dorpen

De dorpen in de Zugspitz Arena zijn niet al te groot en gemoedelijk. In Erhwald, het grootste dorp van de Zugspitz Arena, en Lermoos vind je de meeste hotels. Verwacht hier geen bruisende apres-ski zoals in Gerlos, maar het is in deze dorpen wat rustiger. In deze dorpen vind je ook veel hotels die gericht zijn op families, zoals het geweldige hotel Alpenrose in Lermoos. Ook in de andere dorpen van de Zugspitz Arena vind je een mooi aanbod van hotels, maar aangezien deze dorpen een stuk kleiner (en ook rustiger) zijn dan Ehrwald en Lermoos is het aanbod wel minder.

Prijsniveau

Het prijsniveau van hotels in de Zugspitz Arena is gemiddeld te noemen. Je vindt in deze regio voldoende hotels met drie of vier sterren die nog prima te betalen zijn, zeker wanneer je in de kleinere dorpen Bibierwier, Berwang of Bichlbach een hotel zoekt. Je kan aan de andere kant ook verblijven in geweldige hotels in de Zugspitz Arena, zoals hotel Alpenrose in Lermoos.

Accommodatie thema's