BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Pensions Zugspitz Arena

Pensions Zugspitz Arena

De Zugspitz Arena is een bijzondere populaire wintersportregio bij veel wintersporters en je vindt in de Zugspitz Arena dan ook een groot aanbod van pensions. Hoewel het aanbod van appartementen en hotels in de Zugspitz Arena misschien net wat ruimer is, heb je ook zeker keuze uit veel pensions. De Zugspitz Arena is een gebied dat ideaal is voor families. In het hoogdal vind je een aantal skigebieden en een aantal rustige en gezellige dorpjes.

Verschillen tussen de dorpen

Hoewel Ehrwald en Lermoos de twee grootste dorpen in de Zugspitz Arena zijn vind je in Lermoos en Berwang de meeste pensions. Je hebt overal ruime keuze in dit skigebied dat echt gericht is op families. Let er wel op dat het dal van de Zugspitz Arena behoorlijk groot is. De dorpen liggen vaak bij hun eigen skigebieden (bijvoorbeeld de Grubigstein bij Lermoos en de Ehrwalder Alm bij Ehrwald), dus is het wel even handig om de locatie van je pension in de Zugspitz Arena te checken. Alle skigebieden in de Zugspitz Arena zijn in ieder geval zeer geschikt voor families.

Prijsniveau

Prijzen van pensions in de Zugspitz Arena zijn niet per definitie hoger of lager dan de prijzen van pensions in andere gebieden. Wel is het zo dat pensions in de Zugspitz Arena in de vakantieperiodes snel volgeboekt zijn (het blijft natuurlijk een familiegebied) en de prijzen liggen dan natuurlijk wat hoger. Over het algemeen zijn de prijzen van pensions in Lermoos en Ehrwald net wat hoger dan de prijzen van de pensions in de andere dorpen.

Accommodatie thema's