Snowboardmateriaal

Een snowboardtrip is het leukste wat er is, maar je hebt er wel het één en ander voor nodig. Omdat er zoveel verschillende soorten snowboardmaterialen verkrijgbaar zijn, is het goed om zoveel mogelijk informatie te verzamelen voordat je iets huurt of aanschaft. Daarom hebben we op deze pagina alles over snowboards, gadgets, bescherming en kleding voor je op een rij gezet. Komen sommige woorden je onbekend voor? Geen zorgen, we leggen je óók de belangrijkste snowboardtermen uit.

Snowboard reviews

Een nieuw snowboard aanschaffen kan een behoorlijke uitdaging zijn. Er is tegenwoordig zoveel keus! Daarom helpen we je graag op weg. De online snowboardselector kiest op basis van jouw voorkeuren het perfecte board. In de reviews van het geselecteerde board vind je vervolgens het oordeel dat ons testteam over het snowboard heeft geveld. Een miskoop behoort voorgoed tot de verleden tijd!

Snowboardbescherming

Snowboardbescherming blijkt geen overbodige luxe, want het risico op een blessure is bij wintersport toch net iets hoger dan tijdens een rondje rennen in het park. Ieder jaar raakt 1 op de 17 wintersporters geblesseerd, wat grofweg neerkomt op 1,5 miljoen gevallen. Gelukkig is een groot gedeelte van deze letsels te voorkomen door het dragen van de juiste bescherming.

Gerelateerde blogs

Meer