Snowboardmateriaal

Een snowboardtrip is het leukste wat er is, maar je hebt er wel het één en ander voor nodig. Omdat er zoveel verschillende soorten snowboardmaterialen verkrijgbaar zijn, is het goed om zoveel mogelijk informatie te verzamelen voordat je iets huurt of aanschaft. Daarom hebben we op deze pagina alles over snowboards, gadgets, bescherming en kleding voor je op een rijtje gezet. Komen sommige woorden je onbekend voor? Wij hebben de belangrijkste snowboardtermen voor je op een rijtje gezet.

Snowboard reviews

Een nieuw snowboard aanschaffen is een avontuur en soms ook een uitdaging. Je hebt tegenwoordig zoveel keus en daar willen wij je graag bij helpen. De online snowboardselector kiest op basis van jouw voorkeuren het perfecte snowboard. In de reviews van het geselecteerde board vind je vervolgens het oordeel dat ons testteam over het snowboard heeft geveld. Een miskoop behoort voorgoed tot de verleden tijd!

Snowboardbescherming

Snowboardbescherming blijkt geen overbodige luxe want het risico op een blessure is bij wintersport toch net wat hoger dan tijdens een rondje rennen in het park. Ieder jaar raakt 1 op de 17 wintersporters geblesseerd, wat grofweg neerkomt op 1,5 miljoen gevallen. Gelukkig is een groot gedeelte van deze letsels op te lossen door het dragen van de juiste bescherming.

Gerelateerde blogs

Lees meer