Voorbereiding

Een goede voorbereiding is het halve werk. Voorpret is een onmisbaar onderdeel van je snowboardtrip. Want het draait niet alleen om de fysieke tijd ter plaatse. De voorpret begint eigenlijk al bij de voorbereiding. Wat heb je allemaal nodig om van deze trip een succesvol avontuur te maken? Je leest het hier. 

Reisverzekering

De Nederlandse Ski Vereniging weet wat er allemaal kan misgaan tijdens je vakantie en is al sinds 1978 actief om jou te verzekeren van een onbezorgde wintersport. We durven te stellen dat we de beste doorlopende reisverzekering voor wintersporters aanbieden.

SneeuwFit

Met het online trainingsprogramma SneeuwFit train je in je eigen huiskamer en onder begeleiding van de stem van Humberto Tan. Hierbij train je precies die spieren die je nodig hebt tijdens de wintersport. Daarnaast kun je ook trainingen volgens bij een van onze SneeuwFit-verenigingen.

Freestyle clinics

Freestyle snowboarders vliegen zonder angst over hoge schansen en sliden met het grootste gemak over rails. Wil jij dit ook leren? Boek dan nu een clinic van Share the Rush en verbeter je freestyle skills. Het Share the Rush freestyle-programma is voor alle leeftijden en niveaus: iedereen die de basis van het snowboarden onder de knie heeft, kan een clinic aanvragen.

Gerelateerde blogs

Meer