Reisverzekering

De Nederlandse Ski Vereniging weet wat er allemaal kan misgaan tijdens je wintersport en is al sinds 1978 actief om jou te verzekeren van een onbezorgde wintersport. We durven te stellen dat we de beste doorlopende reisverzekering voor wintersporters aanbieden. Niet voor niks rekent onze ambassadeur Nicolien Sauerbreij (olympisch goud Vancouver 2010) al van jongs af aan op onze verzekering.

Met het basispakket, dat al af te sluiten is vanaf €2,50 per maand, ben je verzekerd tegen de grootste risico’s die je loopt tijdens je wintersport en al je andere vakanties (zomer en winter). Dit basispakket bevat de volgende wintersportspecifieke dekkingen:

 • Off-piste dekking;
 • Een vergoeding voor je liftpas, gehuurd materiaal en/of ski- en snowboardlessen als je een geblesseerde of zieke reisgenoot moet verzorgen;
 • Een vergoeding voor extra reis- en verblijfskosten als je op weg naar de wintersport een vertraging oploopt van meer dan 8 uur door heftige natuuromstandigheden of staking;
 • Een vergoeding voor vervangende huurski’s als je eigen ski’s zijn beschadigd of gestolen tijdens de wintersport;
 • Dekking bij wintersportactiviteiten in Nederland (sneeuwbaan, outdoorbaan, rollerbaan);
 • Sneeuwgarantie.

FLEXIBEL SAMEN TE STELLEN

De verzekering is flexibel samen te stellen door het basispakket aan te vullen met optionele modules. Daardoor kun je hem gemakkelijk aanpassen aan jouw persoonlijke wensen. Jij bepaalt wat je wilt verzekeren, waarbij perfecte wintersportdekking natuurlijk altijd tot de basis behoort.

EXCLUSIEF VOOR LEDEN

De doorlopende reisverzekering van de Nederlandse Ski Vereniging is exclusief voor leden. Ben je al lid en wil je de verzekering afsluiten? Neem dan telefonisch contact op met de afdeling ledenservice via 070 310 11 12 (op werkdagen bereikbaar van 09:00 tot 15:00 uur) zodat deze kan worden aangevraagd. Nog geen lid? Word dat dan snel en ga onbezorgd op wintersport met onze doorlopende reisverzekering.

MEER INFORMATIE BASISDEKKING & MODULES

Meer informatie over de basisdekking en de optionele modules vind je bij de reisverzekering voor leden en de reisverzekering voor niet-leden.

LIDMAATSCHAP NEDERLANDSE SKI VERENIGING

Wintersport is fantastisch, en de Nederlandse Ski Vereniging is er om dit voor iedereen zo leuk en zo veilig mogelijk te maken. Als lid krijg je niet alleen viermaal per seizoen Wintersport Magazine en eenmaal Snowboard & Freeski Magazine in de bus, je hebt ook toegang tot mooie producten en flinke kortingen. De ledenaanbiedingen variëren gedurende het jaar en zijn zeer divers: van kortingen op reizen, materiaalhuur en lessen tot speciale prijzen voor kleding, sneeuwkettingen en gadgets. Je vindt op onze website en in onze tijdschriften veel informatie over skigebieden, alle ins en outs over wintersportmateriaal en tips van de experts. Zo kun je je optimaal voorbereiden op een leuke en veilige wintersport.

Een paar voordelen noemen wij graag:

 • toegang tot de beste doorlopende reisverzekering voor wintersporters
 • ruim 100 euro korting op onze eigen reizen
 • tot wel 55 procent korting via Skiset (online) op materiaalhuur in de Alpen
 • korting op de toegang van sneeuwbanen in Nederland
 • toegang tot de online SneeuwFit-trainingsmodule
 • je ontvangt viermaal per seizoen Wintersport Magazine en een keer Snowboard & Freeski Magazine

Gerelateerde blogs

Lees meer