Max de Vries

Woonplaats
Ede
Geboortedatum
30-01-1999
Geboorteplaats
Utrecht
Discipline
Freestyle
Team
Freestyle snowboarden

De allereerste kennismaking van Max de Vries met de wintersport was tijdens een bezoek aan het Montana Snowcenter in Westerhoven ter gelegenheid van het 12,5-jarig huwelijk van zijn ouders. Inmiddels is de freestyle snowboarder ijzersterk op rails en focust hij zich op de onderdelen slopestyle en big air. Een ingewikkelde enkelbreuk gooide in het seizoen 2015/2016 roet in het eten. Max stond daardoor de hele winter aan de kant, maar werkte in het nationaal trainingscentrum Papendal fulltime aan zijn revalidatie. Weer helemaal fit, stond in januari 2017 zijn World Cup-debuut slopestyle in Kreischberg gepland. Helaas bleek Max nog toch niet volledig hersteld en hield zijn enkelblessure hem deze winter wederom uit de sneeuw.

Resultaten

Resultaten/bio internationaal op FIS

Ambities

Mijn doel is vooral om veel ervaring op te doen bij World Cups. En uiteindelijk om in de top mee te draaien! Zolang ik plezier heb in het snowboarden, ga ik er mee verder.‘’

Beste Resultaten

Goud op Europa Cup slopestyle - Landgraaf 2016 (NED) Goud op Junioren NK big air - Landgraaf 2015 (NED) 5e Europa Cup slopestyle - Landgraaf 2014 (NED) 5e Europa Cup slopestyle - Landgraaf 2013 (NED)

Sponsors

Burton, Vans, Dragon, LA River, Montana Snowcenter, GVconstructions