Techniekreis

Anite Windrich,
Deelnemer

“Van de veertig weken die ik ooit heb geskied staat de techniekreis van de Nederlandse Ski Vereniging zeker in de top drie. Ik ga zeker nog een keer.”

Kaprun, Oostenrijk
8 dagen / 7 nachten op bestemming
Data seizoen 2017/2018 worden binnenkort bekend gemaakt.
Leden: €995
Niet-leden: €1.100

Ben jij een ervaren skiër en wil je je niveau verhogen naar dat van pro? Dat kan tijdens de techniekreis van de Nederlandse Ski Vereniging. Je krijgt vijf dagen lang intensieve coaching door onze trainers, waarbij er veel aandacht is voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Je wordt dus gecoacht op het allerhoogste niveau!

WAT HOUDT DE REIS IN?

De reis wordt georganiseerd in het Oostenrijkse Kaprun, thuisbasis van het opleidingsinstituut van de Nederlandse Ski Vereniging. Je krijgt coaching van Nederlandstalige trainers van de NSkiV. De groep bestaat uit circa acht deelnemers per leraar, waardoor je verzekerd bent van intensieve en persoonlijke begeleiding. De coaching vindt plaats van zondag tot en met donderdag. Op vrijdag zijn er geen lessen, maar kun je al het geleerde op de berg in de praktijk brengen.

VOOR WIE?

Iedereen die gecontroleerd ronde bochten met tempo kan skiën op een rode piste. Bekijk ook ervaringen van eerdere deelnemers.

Han Geursten,
Deelnemer

“De leraren zijn toppers: scherp in de analyse, zacht in de boodschap en sterk in de oefeningen!”

Inclusief

5 dagen les van Nederlandstalige NSkiV-trainers
7 nachten accommodatie op basis van een gedeelde tweepersoonskamer en halfpension
6 dagen skipas
Toeristenbelasting
Boekingskosten

EXCLUSIEF

Materiaalhuur
Vervoer
Lunch
Drankjes bij de maaltijden
Verzekeringen

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe zijn de lessen opgebouwd?

De inhoud van de lessen wordt afgestemd met de groep. De nadruk zal echter liggen op eigen vaardigheid. Een concept programma kan je hier bekijken.

Wat is het niveau van de coaches?

Tijdens de techniekreis zal er worden gewerkt met gecertificeerde trainers van de NSkiV. Deze trainers zijn op het hoogste niveau (minimaal leraar B) in Nederland opgeleid.

Moet ik verplicht deelnemen aan de theorie tijdens de reis?

Nee, dit is niet verplicht. De keuze is helemaal aan jou.

Ik reis alleen, heb ik een kamer voor mezelf?

Nee, tijdens deze reis word je ingedeeld met een medereiziger op een kamer. Als je graag een eenpersoonskamer wilt is dit mogelijk voor een toeslag van 140 euro. Dit kun je aangeven in het opmerkingenveld tijdens je reservering.

Hoe kan ik er komen?

Vervoer is bij deze reis niet inbegrepen, wel kun je dit onderling regelen. Als je een reis geboekt hebt, ontvang je ruim voor aanvang van de reis een deelnemerslijst. Met behulp van deze lijst kun je eventueel carpoolafspraken maken.

Meer informatie over de accommodatie

De accommodatie in november en januari is Hotel Kaprun in Kaprun. Waardering ZOOVER: 8.3
Nikolaus Gassner Strasse 23
5710 Kaprun
T: 0043(0)664 244 9665
www.hotelkaprun.eu

De accommodatie in maart is Hotel Kehlbachwirt in Niedernsill (nabij Kaprun).
Jesdorferstrasse 3
5722 Niedernsill
T: +43 (0)6 54 88 2870
www.kehlbachwirt.at

Mag ik als niet-NSkiV-lid mee met een NSkiV-reis?

Ja, natuurlijk. NSkiV-leden komen echter altijd in aanmerking voor speciale ledenprijzen, die in sommige gevallen meer dan honderd euro voordeel kunnen opleveren. Meer informatie over de overige voordelen van het lidmaatschap vind je hier.

Kan ik mijn boeking wijzigen?

Ja, dit is mogelijk voor reizen van de Nederlandse SKi Vereniging. Nadat de reisovereenkomst is gesloten kun je kosteloos eenmalig een wijziging aanbrengen. Een wijziging is alleen mogelijk als deze niet het karakter heeft van een annulering van de betreffende reis en/of reisdatum. Wil je hierna nog meer wijzigingen doorvoeren dan moeten wij helaas € 20,- aan administratiekosten per wijziging in rekening brengen.

NB: De reizen in ons zoek & boek-systeem, in de ledenaanbiedingen en die van aangesloten wintersportorganisaties worden niet georganiseerd door de Nederlandse Ski Vereniging. Voor die reizen gelden de algemene voorwaarden van de betreffende organisaties.

Ben ik verplicht een reisverzekering af te sluiten?

Nee, het is niet verplicht maar wel sterk aan te raden een reisverzekering af te sluiten. Als lid van de Nederlandse Ski Vereniging kun je een zeer complete doorlopende reisverzekering afsluiten, inclusief o.a. wintersportdekking, off-pistedekking en zonder eigen risico. Meer informatie vind je op wintersport.nl/reisverzekering.

NB: De reizen in ons zoek & boek-systeem, in de ledenaanbiedingen en die van aangesloten wintersportorganisaties worden niet georganiseerd door de Nederlandse Ski Vereniging. Voor die reizen gelden de algemene voorwaarden van de betreffende organisaties.

Staat je vraag er niet bij? Ga dan naar het uitgebreide overzicht van meestgestelde vragen of neem contact op met de afdeling ledenservice via leden@nederlandseskivereniging.nl of telefonisch via 070-310 11 12 (bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 15:00 uur).