Ontspanning

Wintersport is ontspanning. Een dag op de pistes is leuk, inspirerend en ook nog eens gezond omdat je sportief bezig bent in de frisse berglucht. Geen wonder dat ieder jaar een kleine miljoen Nederlanders naar de skigebieden trekken. Wintersport staat synoniem voor plezier wat maakt dat je uitgerust en voldaan terugkeert uit de bergen, maar ook dat je er lang van tevoren naar uitkijkt.


Video’s

We hebben vele honderden video’s op de website staan. Vaak zijn ze informatief of gaan ze over een skigebied, maar soms zijn ze ook gewoon grappig of inspirerend. Bekijk bijvoorbeeld een compilatie van onze eigen bloopers toen we voor de site op pad waren.

Maar er zijn veel meer video’s waarvoor je een glimlach niet altijd zult kunnen onderdrukken. Wil je zonder nadenken genieten van al het moois dat wintersport te bieden heeft, of gewoon genieten van de voorpret? Bekijk dan een aantal van onze luchtige video’s.

Gerelateerde weblogs


Columns

Humor is belangrijk, ook als het om wintersport gaat. In onze columns bespreken we met een knipoog allerhande onderwerpen die met wintersport te maken hebben. Zelfs als het om serieuze zaken gaat, zoals het coronavirus, proberen we er een positieve draai aan te geven. Lees de columns en onze andere, iets minder serieuze, artikelen op wintersport.nl.

Gerelateerde weblogs


De ‘Stube’

We hebben op ons forum een actieve community. Hier wordt niet alleen veel nuttige informatie uitgewisseld, maar we hebben ook een heuse ‘Stube’. Hier hoef je niet per se serieuze dingen te bespreken maar is er ook ruimte voor quizzen, luchtige onderwerpen of lekker off-topic gekeuvel.

Wil je het hebben over de beste après-skinummers, raden welke berg op de foto staat, of zoek je een steungroepje voor sportblessures? Dan ben je in de Stube op het juiste adres. Er is zelfs een Wintersport Inside topic!

Bezoek de Stube


Alternatieve wintersportactiviteiten
Alternatieve wintersportactiviteiten
Naast skiën en snowboarden zijn er tal van andere activiteiten te doen tijdens de wintersport. Laat je inspireren!