Ski informatie

Ga je voor het eerst wintersporten, dan zoek je ski informatie. Wij geven je alle basisinfo die je nodig hebt om wegwijs te worden in een skigebied. Maar je wintersportvakantie begint natuurlijk al ver voordat je ter plekke arriveert. Deze voorbereiding op de wintersport hebben we tot in de puntjes voor je uitgewerkt. En ook de nodige info over wintersportmateriaal en mogelijke gevaren tijdens de wintersport hebben we voorhanden. Je stapt in je vervoer naar de wintersportbestemming en dan is het grote moment daar: aankomst in het skigebied. Wie gaat skiën of snowboarden krijgt onherroepelijk met de volgende drie zaken te maken: skipistes, skiliften en de bijhorende skipas. De drie-eenheid van de wintersportvakantie.

Ski informatie over skiliften
Ski informatie over skiliften
Wie ski info over skiliften zoekt, zal er snel achterkomen dat er diverse soorten liften zijn. Maar welk type skilift is het moeilijkst en welke het makkelijkst? We geven er allemaal antwoord op!
Ski informatie over skipistes
Ski informatie over skipistes
Heb je de skilift overwonnen dan wil je info over skipistes. Want eenmaal bovenaan is er maar een weg omlaag. Maar zit er veel onderscheid in de skipistes en welke moeilijkheidsgraad past het best bij mijn skiniveau? We geven je alle achtergrondinformatie over pistes!
Ski informatie over de skipas
Ski informatie over de skipas
Alle info over skiliften en skipistes heeft geen nut als je niet eerst een skipas koopt. Want zonder dit vervoerbewijs mag je niet omhoog of omlaag in het skigebied. Maar hoeveel kost een skipas en hoe gebruik je hem? We informeren je over de mogelijkheden!

Lees meer: