Single reizen wintersport

Ben jij single, alleenstaand of zoek je een groep om mee op wintersport te gaan? Tegenwoordig is er een breed aanbod van single wintersportreizen. Ze variëren in leeftijd, luxe, bestemming en periode. Zo is er altijd wel een groepsreis voor singles te vinden die bij jouw wensen aansluit. En geen zorgen dat het op die reizen allemaal draait om het vinden van een partner, want niets is minder waar. Veel reizigers gaan mee voor de gezelligheid met andere wintersporters en hebben geen verwachtingen een partner op te duiken op reis. Al sluiten we het natuurlijk ook niet uit! ;-)

Waar boek ik een wintersport voor singles?

Er zijn een hoop verschillende touroperators die singlereizen en eenoudervakanties aanbieden. We lichten er een aantal uit:

Estivant

Estivant is dé touroperator op het gebied van single en eenouder wintersportreizen. Ze bieden reizen aan naar verschillende skigebieden in de Alpen. Op reis ontmoet je in een ontspannen sfeer nieuwe mensen, kun je veel skiën en is er ook tijd voor ontspanning. Je kunt met de touringbus reizen vanaf verschillende opstapplaatsen in Nederland of met eigen vervoer naar het skigebied gaan.

Kras

Kras biedt iedere winter verschillende sportieve singles een wintersportreis aan. Je reist met een luxe touringcar en op locatie beschik je over een 1-persoonskamer. Naast skivakanties, bieden ze ook winterwandel- en langlaufvakanties aan.

SingleSnow

SingleSnow organiseert groepsreizen voor singles en alleengaanden vanaf 21 jaar en ouder. Het gezelschap bestaat meestal uit een mix van singles/alleengaanden, waarbij ze rekening houden met een gelijke verhouding tussen mannen en vrouwen.

Vergeet geen kijkje te nemen op ons forum, hier worden regelmatig reviews, tips en aanbevelingen op geschreven door onze single wintersporters. Ben je zelf meegeweest met een single reis? Deel je ervaringen met andere in ons forum!

Lees meer over singe wintersportreizen