Nederlandse Ski Vereniging

De Nederlandse Ski Vereniging is er voor alle wintersporters. Of je nu recreant of semi-prof bent, skiër, snowboarder of langlaufer, wij zetten ons in voor jou. Het is dé organisatie waar je moet zijn als je op zoek bent naar wintersportinformatie. De Nederlandse Ski Vereniging bedient meer dan 65.000 actieve leden niet alleen op het gebied van (top)sport, maar biedt ook een doorlopende reisverzekering, een inspirerend magazine en interessante kortingen en voordelen.


Jelinkova voldoet met nieuwe topprestatie aan kwalificatie-eisen Olympische Spelen
op 16 januari 2021

Adriana Jelinkova heeft in het Slovenische Kransjka Gora met een nieuwe topprestatie voldaan aan de informele kwalificatie-eisen voor de Olympische Spelen van Beijing in 2022.

Besproken onderwerpen coronaspreekuur 14 januari
op 15 januari 2021

Op donderdag 14 januari organiseerde de Nederlandse Ski Vereniging wederom een coronaspreekuur om de vragen van en actuele stand van zaken bij de Nederlandse wintersportorganisaties te behandelen.

Update: Overzicht van de afgelaste en verplaatste wedstrijden
op 13 januari 2021

Op dinsdagavond 12 januari werd bekend dat de huidige coronamaatregelen verlengd worden tot en met 9 februari. Bovendien is er het dringende advies: blijf in Nederland.Meld je aan voor onze nieuwsbrieven!

Onderwerpen