Nederlandse Ski Vereniging

De Nederlandse Ski Vereniging is er voor alle wintersporters. Of je nu recreant of semi-prof bent, skiër, snowboarder of langlaufer, wij zetten ons in voor jou. Het is dé organisatie waar je moet zijn als je op zoek bent naar wintersportinformatie. De Nederlandse Ski Vereniging bedient meer dan 65.000 actieve leden niet alleen op het gebied van (top)sport, maar biedt ook een doorlopende reisverzekering, een inspirerend magazine en interessante kortingen en voordelen.

Een mooi wedstrijdweekend met de Otto Zoetelief Cup en SnowWorld Race Series
op 29 september 2020

Afgelopen zaterdag en zondag boden Skiteam Soesterberg en SnowWorld Landgraaf de mogelijkheid om weer deel te nemen aan wedstrijden.

De Nederlandse Ski Vereniging nodigt getalenteerde freestyle snowboarders uit voor trainingen
op 28 september 2020

Denk jij dat je het in je hebt om later een professionele snowboarder te worden? Het Rookie Team is daarvoor een mooie kans, maar de Nederlandse Ski Vereniging zal ook dit jaar extra trainingen aanbieden voor getalenteerde freestyle snowboarders die (nog) niet in het Rookie Team zitten.

Kijktip: Rising Phoenix
op 25 september 2020

Op Netflix is sinds 26 augustus de documentaire ‘Rising Phoenix’ te bekijken. Het vertelt het verhaal van para-atleten en de Paralympische Spelen.Meld je aan voor onze nieuwsbrieven!

Onderwerpen