BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Nederlandse Ski Vereniging
Sportstimuleringsfonds

Sportstimuleringsfonds

Op deze pagina kun je inspiratie opdoen en de benodigde documentatie vinden over het sportstimuleringsfonds van de NSkiV.

Sportstimuleringsfonds
De NSkiV biedt jaarlijks aan alle aangesloten verenigingen (lidrechtspersonen) de mogelijkheid om gebruik te maken van het sportstimuleringsfonds. Het doel is om zoveel mogelijk mensen te betrekken bij de wintersportbeleving. Ga je aan de slag met deskundigheidbevordering, samenwerking, wintersportaanbod of ledenwerving en -behoud? Dan kun je hiervoor financiële ondersteuning ontvangen tot 5.000 euro per aanvraag.

Aanvragen 2019
Ben je van plan om in het seizoen van 2019-2020 vernieuwende wintersportactiviteiten aan te bieden en je vereniging verder te ontwikkelen? Dan kun je hiervoor tot 1 mei een aanvraag indienen bij het sportstimuleringsfonds. De aanvragen worden beoordeeld door de Sportraad. Uiterlijk 15 juli 2019 ontvang je bericht over eventuele toewijzing.

Downloads:

Aanvraagformulier:
Online aanvraagformulier

Vragen:
Voor vragen of meer informatie kun je een mail sturen naar sport@wintersport.nl

Lopende projecten
In het seizoen 2018-2019 zijn 10 aanvragen toegekend. Daarnaast lopen er nog 3 meerjarenaanvragen. Voorbeelden van enkele thema's uit het sportstimuleringsfonds zijn:

  • Samenwerking: Noordse verenigingen Bedaf, LLV Gouda en Troll bundelen de krachten om een boost te geven aan de biatlonsport.
  • Deskundigheidsbevordering: OSR zet in op talentontwikkeling en investeerd in kader via de opleiding tot trainer-coach niveau 3
  • Wintersportaanbod: SV KennermerRand biedt ter voorbereiding op de wintersportvakantie SnowBootcamp lessen aan.