BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Nederlandse Ski Vereniging
Ledenvoordelen

Ledenvoordelen

Als lid van de Nederlandse Ski Vereniging profiteer je van vele voordelen en kortingen op bijvoorbeeld je wintersportmateriaal, skipas of accommodatie. Hieronder vind je een overzicht van de actuele ledenvoordelen. Ben je nog geen lid? Op deze pagina lees je hoe je lid kunt worden.

Tot 55% korting bij Skiset Bij Skiset kun je online al je wintersportmateriaal van te voren uitzoeken. Bij aankomst op je bestemming haal je het materiaal op in een verhuurshop naar keuze die behoort tot het netwerk van Skiset. Zo kun je ieder jaar het allernieuwste materiaal testen en heb je bovendien meer ruimte in je bagage. Skiset is met meer dan achthonderd winkels in Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland en Italië marktleider in skiverhuur. Er is er dus altijd wel één te vinden in jouw favoriete skigebied. De Nederlandse Ski Vereniging biedt leden én niet-leden een interessant voordeel. NSkiV-leden ontvangen 5% extra korting bovenop de geldende korting met de kortingscode 'wintersport-vip'. Huur nu alvast je ski- of snowboardmateriaal bij Skiset en ontvang tot maar liefst 55% korting. Dit ledenaanbod is alleen geldig op de website van Skiset, niet in de winkels. Bekijk de actiepagina waarop de korting al direct is verwerkt.
€5 korting bij SnowWorld Landgraaf en Zoetermeer Indoor skihallen SnowWorld Landgraaf en Zoetermeer bieden dé ideale gelegenheid om met vrienden, familie of collega’s sportief te genieten op de skipiste en te ontspannen in een van de gezellige restaurants. Als lid van de Nederlandse Ski Vereniging krijg je €5 korting op de baantoegang, exclusief materiaal- en/of kledinghuur. Niet geldig in combinatie met andere acties en tijdens schoolvakanties.
€10 korting bij Skidôme Rucphen en Terneuzen Wil je (beter) leren skiën of snowboarden? Volg dan een zomercursus bij Skidôme. De skischolen van de indoor skihallen in Rucphen en Terneuzen staan klaar voor beginners en gevorderden, van jong tot oud. Tijdens de zomermaanden zijn de pistes rustig en is de sneeuwkwaliteit top. Hierdoor krijg je met nóg meer aandacht les van de professionele leraren. Leden van de Nederlandse Ski Vereniging ontvangen maar liefst €30 korting op een zomercursus van tien lessen. Liever zelf aan de slag? Leden ontvangen tevens €10 korting op 2 uur baantoegang. Geldig tijdens de daluren. Exclusief borg, materiaal- en/of kledinghuur. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen.
€6 korting bij SnowPlanet Amsterdam Wat is er mooier dan genieten van de sneeuw? Bij de indoor skihal SnowPlanet, vlakbij Amsterdam, kan dit 365 dagen per jaar op een piste van 230 meter lang. Kun je nog niet zo goed skiën of snowboarden, dan is er een makkelijke beginnerspiste van honderd meter. Als lid van de Nederlandse Ski Vereniging krijg je nu bij SnowPlanet €6 korting op een piste-ticket naar keuze. Het ledenaanbod is het gehele jaar geldig, maar is niet geldig in combinatie met andere acties.
€8 korting bij Montana Snowcenter Valkenswaard Montana Snowcenter is een indoor skibaan ten zuiden van Valkenswaard. Je kunt hier het hele jaar door skiën en snowboarden op echte sneeuw. Leden van de Nederlandse Ski Vereniging ontvangen €8 korting op een dagkaart. Kleding, handschoenen en helmen zijn niet bij de prijzen inbegrepen, wel de huur van materiaal (ski’s of snowboard, schoenen en stokken).
€35 cadeautegoed bij de NSkiV Visa Card Met de NSkiV Visa Card geniet je van wereldwijd betaalgemak. Dat is vooral super handig tijdens vakanties. Zonder contant geld op zak kun je met de NSkiV Visa Card betalen bij ruim 27 miljoen adressen, wereldwijd. Bij het boeken van je reis, de benzinepomp onderweg, autohuur, het afrekenen van de tolweg, skihuur, het betalen van je skipas en in restaurants en hotels. Bovendien profiteer je ook van 180 dagen Aankoopverzekering op vrijwel al je aankopen. En bestel je iets online en komt het niet aan? Dan kun je aanspraak maken op de Aflevergarantie. Vraag de NSkiV Visa Card nu aan en krijg €35 cadeautegoed op https://www.icscards.nl/aio/personal?param1=SKICRD.SKI&param2=SKIINT. Met dit tegoed kun je bijvoorbeeld voor één jaar je nieuwe of bestaande NSkiV-lidmaatschap betalen! Bovendien betaal je het eerste jaar geen jaarbijdrage voor je Visa Card. Na het eerste jaar bedraagt de jaarlijkse bijdrage €18. De aanvraag dient door ICS te worden goedgekeurd. Of je in aanmerking komt voor de aangevraagde Card hangt af van je financiële situatie. Hiervoor zal je onder andere bij Stichting Bureau Krediet Registratie getoetst worden. Om de NSkiV Visa Card te kunnen aanvragen, dien je minimaal 18 jaar en woonachtig te zijn in Nederland. Nadat je de NSkiV Visa Card hebt gedeblokkeerd, zal door ICS een tegoed van €35 op je NSkiV Visa Card worden bijgeschreven. Dit tegoed kun je wereldwijd besteden bij alle VISA acceptanten. Je kunt slechts één keer gedurende de gehele actieperiode deelnemen aan deze actie. Indien je reeds in het bezit bent, of de afgelopen 12 maanden in het bezit bent geweest van een NSkiV Visa Card, ben je uitgesloten van deelname aan deze actie. Bij opzegging van de Card vervalt het niet gebruikte cadeautegoed. ICS behoudt zich het recht voor deze actie te allen tijde te beëindigen, te verlengen en/of deze actievoorwaarden te wijzigen of aan te vullen. Hiervoor is geen aankondiging vereist.