BEWintersport is ook beschikbaar op wintersport.be
sluiten
Nederlandse Ski Vereniging
Verzekering

Reisverzekering

Een ongekend goede dekking voor wintersporters!

Doorlopende reisverzekering

  • Het hele jaar door ongekend goed verzekerd.
  • Het hele gezin gemakkelijk meeverzekeren.
  • Kinderen aangemeld voor hun 10e jaar gratis meeverzekerd tot 21 jaar.

Kortlopende reisverzekering:

  • Voor iedere reis, precies op maat, opnieuw afsluiten.
  • Naast het gezin, ook overige familie of vrienden mee te verzekeren.
  • Kinderen tot 5 jaar gratis meeverzekerd.
A.S.R. Verzekeringen

Voorkom problemen door een matige dekking

Ongeluk naast de piste

Ook gewone wintersporters snijden wel eens een stukje af tussen twee pistes. Ook in dat geval ben je al off-piste.

Bij ons wél verzekerd!
De meeste verzekeraars hebben geen off-piste dekking.

Geen eigen risico

Onze reisverzekering kent standaard helemaal geen eigen risico. Wel kan je kiezen voor een vrijwillig eigen risico op de bagagedekking.

Bij ons géén eigen risico!
De meeste verzekeraars hanteren wel een eigen risico.

Liftpas, materiaal & lessen

Een vergoeding van je liftpas, huurmateriaal én skilessen als het gebied dicht is door mist of afwezigheid van sneeuw.

Bij ons standaard inclusief!
De meeste verzekeraars hebben dit niet in de dekking.

Échte wintersportdekking

Autopech op weg naar de wintersport, je knie verdraaid bij het uitstappen uit de stoeltjeslift, een steen geraakt die verscholen lag onder de poedersneeuw. We weten dat het aanvinken van het hokje ‘wintersportdekking’ bij een reisverzekering lang niet altijd genoeg is om deze risico’s af te dekken. Daarom hebben we samen met ASR Schadeverzekeringen de beste reisverzekering voor wintersporters ontwikkeld. We hebben onze leden hier actief bij betrokken en hun expertise gebruikt om tot duidelijke voorwaarden te komen die er écht toe doen bij wintersport.

Unieke voordelen

  • Off-piste dekking.
  • Vergoeding van je liftpas, gehuurd materiaal en skilessen bij calamiteiten; ook als het gebied dicht is in verband met mist of de afwezigheid van sneeuw.
  • Skiën en snowboarden (in- en outdoor) in Nederland gedekt.

Ook voor andere sporten de beste reisverzekering

Alle sporten

Welke sporten zijn meeverzekerd?

Vrijwel alle sportieve activiteiten/sporten zijn verzekerd op de reisverzekering. Alleen solovaren, wedstrijdzeilen op zee, motorraces en de voorbereiding daarop zijn expliciet uitgesloten van de dekking. Daarnaast is er ook geen dekking voor activiteiten waarmee je niet bekend bent. Het gaat hierbij bovendien om een activiteit die een verhoogd risico op een ongeval met zich meebrengt, zonder dat je je laat begeleiden door ervaren mensen.

Je sportuitrusting beschadigd geraakt tijdens je reis?

Als je de optionele bagagedekking hebt afgesloten dan is je eigen sportuitrusting, die je meeneemt op reis, ook meeverzekerd tot maximaal 300,- euro per artikel. Met de module OutdoorXL wordt de dekking zelfs opgehoogd tot 2500,- euro én zijn ook ter plaatse gehuurde sportartikelen meeverzekerd. Wintersportmateriaal, ook gehuurd, is bij de optionele bagagedekking al verzekerd tot maximaal 3.000,- euro.

Geblesseerd geraakt tijdens de reis en in Nederland nog fysiotherapie nodig?

Op voorwaarde dat je tijdens de reis al een arts hebt bezocht, zijn nabehandelingskosten in Nederland voor maximaal 1000,- euro meeverzekerd (voor zover de kosten niet gedekt worden door je zorgverzekering).

Klimmen

De weg kwijtgeraakt of gestrand op de berg?

De module extra onvoorziene kosten biedt een dekking van de kostprijs en kent geen maximum, zoals bij andere verzekeraars vaak wel het geval is. Je redding wordt dus volledig vergoed.

Je klimgear en outfit beschadigd of gestolen?

Binnen de optionele bagagedekking is er een vergoeding van maximaal 300,- euro voor je eigen klimmateriaal. Ook je klimoutfit is voor maximaal 300,- euro per artikel meeverzekerd. Met de module OutdoorXL wordt de dekking zelfs opgehoogd tot 2500,- euro én zijn ook ter plaatse gehuurde sportartikelen meeverzekerd.

De seven summits beklimmen?

Je reisverzekering biedt gewoon dekking. Dat wil zeggen zo lang je niet iets doet wat voor jou bijzonder gevaarlijk of risicovol is. Je moet dus wel de nodige ervaring hebben in dergelijke beklimmingen.

Fietsen

Gevallen en je fiets beschadigd?

Binnen de optionele bagagedekking is er een vergoeding van maximaal 300,- euro voor je eigen fiets, inclusief accessoires. Met de module OutdoorXL wordt de dekking zelfs opgehoogd tot 2500,- euro én zijn ook ter plaatse gehuurde fietsen meeverzekerd.

Gevallen en jezelf beschadigd?

MMet de dekking geneeskundige kosten weet je zeker dat al je medische kosten worden vergoed. Ook het ingehouden verplicht eigen risico van je zorgverzekering wordt vergoed.

Fiets gestolen?

Als je kunt aantonen dat deze deugdelijk op slot stond, dan biedt de bagagedekking wederom een vergoeding van maximaal 300,- euro voor je eigen fiets, inclusief accessoires. Met de module OutdoorXL wordt de dekking zelfs opgehoogd tot 2500,- euro én zijn ook ter plaatse gehuurde fietsen meeverzekerd.

Golf

Je golfkarretje rolt zo de waterpartij in?

Binnen de optionele bagagedekking is er een vergoeding van maximaal 300,- euro per soort artikel (tas, clubs, tees, ballen) voor je eigen golfmateriaal. Met de module OutdoorXL wordt de dekking zelfs opgehoogd tot 2500,- euro én is ook ter plaatse gehuurd golfmateriaal meeverzekerd.

Je golfballetje raakt een voorbijganger in het oog, die daardoor blijvend letsel oploopt en je daarvoor aansprakelijk stelt?

Dankzij de rechtsbijstanddekking op je reisverzekering ontvang je juridische ondersteuning.

Je koffer met golfkleding voor een weekendje golfen komt niet aan met het vliegtuig?

Binnen de bagagedekking is er een bedrag van 300,- euro per persoon beschikbaar voor het doen van noodaanschaf kleding en toiletartikelen.

Duiken

Ben ik ook verzekerd als ik ga duiken?

Ja, ook als je gaat duiken ben je verzekerd.

Bij wrakduiken is mijn duikhorloge verloren geraakt. Ben ik hiervoor verzekerd?

Als je de optionele bagagedekking hebt afgesloten, dan ben je ook verzekerd voor verlies van je eigen sportuitrusting tot maximaal € 300 per artikel. Heb je de optionele module Extra sportuitrusting afgesloten, dan wordt de dekking zelfs opgehoogd tot € 2500.

Niet goed geklaard en medische hulp nodig?

Eventuele medische kosten die niet door je zorgverzekering worden gedekt, worden vergoed door je reisverzekering. Zo ook je eventueel ingehouden verplicht eigen risico.

Vragen of schade melden?

a.s.r. Verzekeringen

Al ruim 35 jaar partner van de Nederlandse Ski Vereniging! Dankzij a.s.r. verzekeringen, exclusief voor de Nederlandse Ski Vereniging, gaan tienduizenden leden al jaren met een gerust hart op vakantie.

Belangrijke documenten voor verzekerden

Polisvoorwaarden

Schade melden

Overige