Reisverzekering voor skileraren

Ga jij als skileraar een seizoen in de bergen werken? Houd er dan rekening mee dat de meeste reisverzekeringen alleen recreatieve reizen dekken en dus geen reizen waarbij je aan het werk bent. Dit geldt ook voor de doorlopende reisverzekering van de Nederlandse Ski Vereniging. Natuurlijk willen we ervoor zorgen dat je ook een onbezorgde tijd hebt in de bergen als je een seizoen ski- of snowboardles geeft of een andere vorm van seizoenswerk doet zoals werken in de horeca. Daarom kun je voor €50 een extra clausule afsluiten bovenop onze doorlopende reisverzekering waarmee je wél verzekerd bent tijdens je winterseizoen in het buitenland.

Voorwaarden om de clausule af te sluiten:

  • Een doorlopende reisverzekering van de Nederlandse Ski Vereniging op jouw eigen naam (voor leden vanaf €2,50 per maand).
  • Een lidmaatschap van de Nederlandse Ski Vereniging (hoofdlid: €35 per jaar of gezinslid: €17,50 per jaar).

>> Download de voorwaarden voor meer informatie.

Met onze doorlopende reisverzekering ben je standaard maximaal 90 dagen achter elkaar verzekerd. Die periode gaat iedere keer dat je thuis in Nederland bent geweest opnieuw in. Ben je langer dan 90 dagen in de sneeuw aan het werk, dan moet je een ‘lang op reisverzekering’ afsluiten. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Let op: de extra clausule ‘reisverzekering voor skileraren’ is geen beroeps(aansprakelijkheids)verzekering, daar is je werkgever verantwoordelijk voor.

Meestgestelde vragen

Wat maakt de doorlopende reisverzekering van de Nederlandse Ski Vereniging zo uniek voor wintersporters?

De doorlopende reisverzekering van de Nederlandse Ski Vereniging dekt ál je vakanties, zomer en winter. Voor de wintersport bieden wij echter een aantal specifieke dekkingen waardoor het de meest complete reisverzekering voor wintersporters wordt. Zo ben je niet alleen op de piste maar ook off-piste verzekerd. Dit behoort tot de standaarddekking, net als dekking tijdens het skiën en snowboarden op banen in Nederland. Daarbij bieden wij een aantal aanvullende modules aan die je wintersport nog onbezorgder maken. Met de optionele module ‘bagage’ kun je je bagage verzekeren tegen verlies, diefstal of beschadiging. Voor wintersportmateriaal geldt daarbij zelfs dat je twee jaar lang de nieuwwaarde terugkrijgt. Bij de optionele module ‘pechhulp en vervangend vervoer’ kun je bij reizen korter dan 8 dagen kiezen voor 24-uurs doorrijgarantie. Zo bereik je ook bij pech altijd tijdig je (wintersport)vakantiebestemming!

Bekijk de polisvoorwaarden voor verdere details. Je kunt voor vragen of nader advies natuurlijk ook contact opnemen met de afdeling ledenservice via verzekeren@nederlandseskivereniging.nl of 070-310 11 12 (bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 15:00 uur).

Hoe kan ik aantonen dat ik verzekerd ben?

Heb je een reisverzekering bij ons afgesloten en de premie betaald dan ben je verzekerd. Je lidmaatschapspas is tevens verzekeringspas. Verzekerden met de reisverzekering met polisvoorwaarden 10-2015 ontvangen een apart polisblad met een overzicht van de dekkingen. In je online profiel kun je dit document ook altijd inzien. Voor verzekerden met oudere producten geldt dat je factuur fungeert als polisblad van de reisverzekering.

Welke aanvullende verzekeringen kan ik afsluiten?

De doorlopende reisverzekering van de Nederlandse Ski Vereniging kan worden uitgebreid met de volgende dekkingen:

  • pechhulp & vervangend vervoer
  • annulering: -voorafgaand aan reis -voorafgaand aan en tijdens reis
  • bagagedekking
  • waarnemer
  • overlijdens- en invaliditeitsverzekering

Klik hier voor een korte omschrijving van de aanvullende verzekeringen.

Staat je vraag er niet bij? Ga dan naar het uitgebreide overzicht van meestgestelde vragen of neem contact op met de afdeling ledenservice via verzekeren@nederlandseskivereniging.nl of telefonisch via 070-310 11 12 (bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 15:00 uur).