Wintersport video's

Wintersporters maakt per jaar een kleine honderd wintersport filmpjes. Van live reports - die een beeld geven van de huidige condities - tot skigebied reviews.

In een Frans skigebied ten tijde van corona
op 13 juli 2020

Het afgelopen skiseizoen eindigde nogal abrupt door de gehele coronacrisis. Afgelopen vrijdag maakte ik pas weer voor het eerst gebruikt van de liften van een skigebied.

Verfrissing in het Salzburgerland
gesponsord
op 13 juli 2020

Ben je na een lange wandel- of fietsdag in de bergen toe aan wat verfrissing, of ben je gewoon een echte waterrat? Dan zit je in het Salzburgerland helemaal goed.

Beleef de zomer in het Salzburgerland
gesponsord
op 06 juli 2020

Adem diep in en geniet van de heerlijke geuren van de natuur. Kijk om je heen en zie de prachtige bergwereld. De dalen, de bossen, de bergen.

Een kijkje bij de heropening van SnowWorld Zoetermeer
op 02 juli 2020

Op 1 juli werden de coronamaatregelen verder versoepeld en mochten ook de sneeuwbanen weer open. Dat betekent dat we na maanden weer kunnen skiën en snowboarden op echte sneeuw!

Wintersport in Nederland weer mogelijk
op 27 juni 2020

Het heeft even geduurd, maar we mogen dan toch echt weer gaan wintersporten in Nederland! Per 1 juli is zowel binnen- als buitensport weer toegestaan, dus ook het skiën en snowboarden in de skihal, op de rolbaan en de outdoorbaan.

Heropening wintersport in Nederland
op 26 juni 2020

Heel goed nieuws voor alle wintersportorganisaties! Vanaf 1 juli mogen we weer binnen wintersporten in Nederland! De Rijksoverheid heeft aangegeven dat we van een ‘intelligente lockdown’ naar ‘ruimte met regels’ gaan, met algemene regels voor binnen en buiten en specifiek gericht op sport.

Vervroegd onderhoud bij Snowworld - Wintersport Podcast #32
op 08 april 2020

Veel partijen zijn getroffen door het coronavirus maar Snowworld maakt van de nood een deugd. De skihallengigant maakt gebruik van de sluiting door de oude sneeuw nu massaal uit de hallen te verwijderen.

Hoe Sunweb met een logistieke mega-operatie de winter afsloot - Wintersport Podcast #31
op 03 april 2020

In de laatste aflevering van de serie over het coronavirus en de wintersportbranche praten we in deze Wintersport Podcast met Mervin Stroink.

In gesprek met hotelier Alke Staal in verlaten Portes du Soleil - Wintersport Podcast #30
op 31 maart 2020

Hotels in de skigebieden hebben als geen ander te lijden onder de coronacrisis. Daarom praten we in deze Wintersport Podcast met Alke Staal, eigenaar van Hotel Esprit Montagne in het Franse skigebied Portes du Soleil.

Terugblik op enkele moeilijke weken in Trentino - Wintersport Podcast #29
op 29 maart 2020

In de tweede podcast-aflevering over de Corona-nasleep praten we met Sytske Maaijen van Active Italia. Sytske is verantwoordelijk voor de communicatie en promotie van diverse gebieden binnen de Italiaanse regio Trentino, waar skigebieden onder vallen als Madonna di Campiglio en Val di Sole (onderdeel van Skirama Dolomiti) en Val di Fiemme.

  • ...