Wintersport video's

Wintersporters maakt per jaar een kleine honderd wintersport filmpjes. Van live reports - die een beeld geven van de huidige condities - tot skigebied reviews.

Nieuw: Club Wintersporters!
op 29 oktober 2020

We hebben met z’n allen op wintersport.nl een fantastische community met wintersportliefhebbers. De laatste paar seizoenen hebben we vaak de vraag gekregen of we nog wat extra’s kunnen doen.

Live: coronamaatregelen op Stubaier Gletscher aangescherpt
op 29 oktober 2020

Toen er afgelopen week op social media beelden verschenen van massale wachtrijen zonder afstand houden, kregen de gletsjerskigebieden in Oostenrijk veel kritiek te verduren.

De skitest van 2021 en het wintersport magazine - Wintersport Podcast #34
op 27 oktober 2020

In deze editie van de wintersport podcast schuift hoofdredacteur Edo aan om samen met Arjen de meest spraakmakende items uit het laatste wintersport magazine door te nemen en schieten letterlijk alle kanten op!

Snow Show S3E3: Veysonnaz en Nendaz
op 25 oktober 2020

Veysonnaz en Nendaz zijn twee van de bekendste dorpen in het grootste skigebied van Zwitserland: Les Quatre Vallées. Veysonnaz is ideaal voor families en Nendaz ligt zeer centraal.

De nieuwe skikelder van Arjen! - Wintersport Podcast #33
op 20 oktober 2020

De zomer is voorbij, Arjen heeft zijn eerste reis al gehad en we staan te poppelen om weer meer in de bergen te zijn. Maar of dat er voorlopig in zit bespreken Arjen en Ben in deze eerste podcast van het nieuwe seizoen!

Snow Show S3E2: Val d’Hérens
op 18 oktober 2020

In deze Snow Show verkennen we een dal dat zelfs bij de meest fervente wintersporters niet direct een belletje doet rinkelen: het Val d’Hérens in het Zwitserse Wallis.

Gegarandeerd geld terug bij negatief reisadvies
gesponsord
op 16 oktober 2020

Elke wintersporter wil natuurlijk niets liever dan op wintersport. Maar momenteel, midden in de coronacrisis, is het boeken op zijn minst spannend te noemen.

Mogelijk gevangenisstraf en boete voor snowboarders na lawine
op 15 oktober 2020

Twee snowboarders, Evan Hannibal en Tyler DeWitt moeten eind van de maand voorkomen nadat ze vorig seizoen in Colorado (Verenigde staten) een lawine hebben getriggerd welke een service-road raakte richting de Eisenhower-Johnson tunnel.

Snow Show S3E1: Obertauern
op 11 oktober 2020

De eerste bestemming van dit nieuwe seizoen van de Snow Show is Obertauern in het Oostenrijkse Salzburgerland. We waren hier midden december en dan merk je goed hoe sneeuwzeker dit skigebied is.

Snow Show S3E0: Herfstskiën in Zermatt op de Klein Matterhorn
op 04 oktober 2020

De herfstbestemming van dit nieuwe seizoen van de Snow Show is Zermatt in het Zwitserse Wallis. Het afgelopen winterseizoen eindigde abrupt en we kunnen ons op gaan maken voor een winter die er wat anders uitziet dan we gewend zijn.