Clinics

Freestyle snowboarders en skiërs vliegen zonder angst over hoge schansen en sliden met het grootste gemak over rails. Wil jij ook zo goed worden? Boek dan nu een clinic van Share the Rush en verbeter je freestyle skills.

  • Share the Rush is een freestyle programma voor skiërs en snowboarders van alle leeftijden en niveaus.
  • Onze professionele coaches hebben een achtergrond in de snowboard- of freeski-topsport en brengen je met veel plezier de fijne kneepjes van het freestylen bij.
  • De clinics vinden plaats in kleine groepjes zodat je persoonlijke begeleiding krijgt en al snel vorderingen maakt.

Meer weten en aanmelden
Iedereen die de basis van het skiën of snowboarden onder de knie heeft, kan een clinic aanvragen. Je bepaalt zelf waar en wanneer de clinic plaatsvindt.

Voor slechts €20,- per persoon (exclusief baantoegang) staat er een Share the Rush coach tot je beschikking. Een Share the Rush clinic duurt 2 uur en boek je met minimaal 4 personen. Minder dan 4 personen? Neem dan even contact met ons op: sharetherush@nederlandseskivereniging.nl.

Ben jij overtuigd en wil je graag een clinic boeken, dan kun je dat doen in onze shop. Na betaling wordt er contact met je opgenomen om de clinic in te plannen, je bepaalt zelf waar en wanneer de clinic plaatsvindt.

Ben je lid van de Nederlandse Ski Vereniging dan kun je op vertoon van je lidmaatschapspas bij veel banen korting krijgen op de toegang!