Sluit deze melding
Menu
Algemene voorwaarden lidmaatschap

Voorwaarden betreffende het lidmaatschap van de Nederlandse Ski Vereniging (NSkiV)

Het NSkiV-lidmaatschap is persoonsgebonden en geeft toegang tot alle NSkiV-producten en -diensten. Sommige producten en diensten zijn exclusief voor leden.

Inhoud lidmaatschap
Leden van de Nederlandse Ski Vereniging betalen voor hun lidmaatschap €35 (hoofdlid) of €17,50 (gezinslid) per jaar. Kinderen tot 5 jaar zijn gratis lid.

Als lid heb je recht op:

  • 4 x per seizoen Wintersport Magazine
  • 1 x per seizoen Snowboard Magazine
  • Toegang tot de beste doorlopende reisverzekering
  • Korting op wintersportreizen en materiaalhuur in het buitenland
  • SneeuwFit Online
  • Honderden euro’s voordeel en nog veel meer…

Doorlopende reisverzekering
De doorlopende reisverzekering van de Nederlandse Ski Vereniging is exclusief voor leden van de Nederlandse Ski Vereniging en is niet los van het lidmaatschap aan te vragen. Alle informatie over de reisverzekering en aanvullende verzekeringen staat op nederlandseskivereniging.nl/reisverzekering.

Je kunt de reisverzekering hier online aanvragen of je kunt contact opnemen met de afdeling ledenservice via [email protected] of 070 – 310 11 12.

Automatische verlenging van het lidmaatschap
Het lidmaatschap wordt jaarlijks met een periode van een jaar verlengd. Tussentijdse beëindiging van het lidmaatschap is niet mogelijk. Een opzegging dient minimaal één maand voor het verstrijken van de lidmaatschapsperiode schriftelijk of telefonisch te worden doorgegeven: per e-mail aan [email protected], naar Postbus 82100, 2508 EC Den Haag, telefonisch 070 – 310 11 12.

Eventuele actieprijzen voor het lidmaatschap gelden uitsluiten voor het eerste jaar. 

De verzekering kan na het eerste jaar op elk gewenst moment beëindigd worden met een opzegtermijn van één maand.

Klik hier voor de veelgestelde vragen over het lidmaatschap en de verzekering.

Noot: In 2011 is de Wet van Dam in werking getreden, waarin onder andere is vastgelegd dat contracten per maand opzegbaar worden. Stilzwijgende verlenging van het lidmaatschap voor sportverenigingen blijft juridisch mogelijk, mits de vereniging (op haar website) duidelijk vermeldt hoe men kan opzeggen.