Blog

Warm en comfortabel op de piste met Falke

Warm en comfortabel op de piste met Falke
31 januari 2018 m.boerlage

Ben je een echte koukleum? Glij je rillend de piste af? Kom je verkleumd aan bij de après-ski? Falke biedt de oplossing met de Maximum Warm-collectie. Zelfs bij de laagste temperaturen beschermt dit functionele ondergoed je tijdens de wintersport tegen de gure kou. 

TIPTip Nieuwsgierig naar de complete collectie van Falke? Bezoek de website van het merk.

Falke gebruikt de meest hoogwaardige en isolerende materialen aan de binnenzijde van de kleding. Bang om zweet vast te houden door deze isolatie? Dat is niet nodig, aangezien vocht naar buiten wordt gefilterd, dankzij de combinatie van verschillende materialen en een aangepast design. De kledingstukken zijn gevormd naar het lichaam en sluiten nauw aan, waardoor maximale bewegingsvrijheid wordt gegarandeerd.

De collectie bevat shirts met lange en korte mouw, ¾ en lange tights en slips en boxers in diverse kleuren. Ook aan de kleintjes is gedacht, Falke heeft namelijk ook Maximum Warm-sets voor kinderen in de collectie. Voor ieder wat wils dus. Mocht tight fit niet bij jou passen, dan kun je ook kiezen voor comfort bovenstuk dat wat wijder om het lichaam valt.