Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Weblog

De nieuwe skikelder van Arjen! - Wintersport Podcast #33
op 20 oktober 2020

De zomer is voorbij, Arjen heeft zijn eerste reis al gehad en we staan te poppelen om weer meer in de bergen te zijn. Maar of dat er voorlopig in zit bespreken Arjen en Ben in deze eerste podcast van het nieuwe seizoen!

Coronaproof op wintersport in de Pays des Ecrins
gesponsord
op 20 oktober 2020

Natuurlijk willen wij op wintersport, ook in deze spannende coronatijden. Je kunt door de keuze van je skigebied je reis zo veilig mogelijk maken.

Ontdek met één liftpas de acht skigebieden van Skirama Dolomiti
gesponsord
op 20 oktober 2020

8 skigebieden, 150 liften en 380 kilometer piste: Skirama Dolomiti biedt dit allemaal aan binnen één liftpas! Deze acht prachtige Italiaanse skigebieden liggen in Trentino bij het Brenta Dolomieten Unesco Werelderfgoed.

De herfst, het mooiste seizoen in de Alpen?
op 20 oktober 2020

Het is herfst in de Alpen. Het is dat je niet kunt skiën, maar ik vind de herfst qua kleurenpracht en qua landschap misschien wel het mooiste seizoen in de Alpen.

Door de Brennertunnel naar Italië?
op 19 oktober 2020

Wie de laatste jaren de Brennerpas neemt richting Italië, heeft het vast gezien op de grote aankondigingsborden langs de weg: er wordt gewerkt aan de Brennertunnel.

Snow Show S3E2: Val d’Hérens
op 18 oktober 2020

In deze Snow Show verkennen we een dal dat zelfs bij de meest fervente wintersporters niet direct een belletje doet rinkelen: het Val d’Hérens in het Zwitserse Wallis.

Hoogstandje: Wildspitzbahn, Pitztaler Gletscher
op 18 oktober 2020

Niet alleen de ligging maakt deze selfie-hotspot een hoogstandje, ook de architectonische vormgeving is om over naar huis te fotograferen.

Gegarandeerd geld terug bij negatief reisadvies
gesponsord
op 16 oktober 2020

Elke wintersporter wil natuurlijk niets liever dan op wintersport. Maar momenteel, midden in de coronacrisis, is het boeken op zijn minst spannend te noemen.

Live: winterse droombeelden
op 16 oktober 2020

Opnieuw is het raak. Deze winterse herfst doet de harten regelmatig sneller slaan. Als het nu al zo makkelijk gaat, moet het komende winter ook lukken zou je zeggen.

Vijf winterbelevenissen voor het hele gezin in Gastein
gesponsord
op 16 oktober 2020

In het Oostenrijkse Salzburgerland liggen drie verschillende wintersportdorpen: Dorfgastein, Bad Hofgastein en Bad Gastein.

Vanuit het zuidoosten opnieuw sneeuwval
op 15 oktober 2020

Opnieuw valt er sneeuw in de Alpen. Dit keer komt hij vanuit het zuidoosten opzetten wat prachtig te zien is via de animatie op onze sneeuwverwachtingspagina (je kunt deze zelf downloaden).

Ontspannen op wintersport met COVID Care service
gesponsord
op 15 oktober 2020

De sneeuw is er vroeg bij dit jaar, gletsjerskigebieden gaan eerder open en zowel skigebieden als touroperators nemen maatregelen om jou op een veilige én ontspannen manier op wintersport te laten gaan.

Nebelhorn het hele winterseizoen dicht door vernieuwing gondel
op 13 oktober 2020

De Nebelhorn is een van de meest iconische bergen in Duitsland en onderdeel van het populaire grensoverschrijdende skigebied Kleinwalsertal.

Live: verse sneeuw in de Alpen
op 12 oktober 2020

Het heeft flink gesneeuwd in de Alpen. Op verschillende plekken heeft het ook erg laag gesneeuwd. Vooral in de Dolomieten heeft het keihard gesneeuwd.

Snow Show S3E1: Obertauern
op 11 oktober 2020

De eerste bestemming van dit nieuwe seizoen van de Snow Show is Obertauern in het Oostenrijkse Salzburgerland. We waren hier midden december en dan merk je goed hoe sneeuwzeker dit skigebied is.

Flachau: volop genieten van de winter
gesponsord
op 08 oktober 2020

Stel je voor dat het een koele, zonnige ochtend is. Je staat op de top van de berg en klikt je ski’s vast. De heldere, frisse berglucht waait om je gezicht.