Ga met Pasen skiën, snowboarden of langlaufen in eigen land!

MarkVermeulen op 01 april 2021· geen reacties

Dit winterseizoen kent vele uitdagingen. Reisbeperkingen zorgden ervoor dat afreizen naar de Alpen niet mogelijk was deze winter. Tot half mei geldt er nog altijd een negatief reisadvies. Voor alle ‘thuisblijvers’ en voor degenen die gewoon niet kunnen wachten heeft de Nederlandse Ski Vereniging alle ‘wintersportvakanties’ in Nederland op een rijtje gezet. Combineer een paar dagen weg met skiën, snowboarden of langlaufen op de mooiste locaties van Nederland!

Outdoorbanen mogen mensen ontvangen

Hoewel de indoorrolbanen en de skihallen vanwege de coronamaatregelen gesloten zijn, kunnen de outdoorbanen wel mensen ontvangen. In Nederland bevinden zich 15 outdoorbanen waar het mogelijk is om te skiën, snowboarden of langlaufen. Combineer bijvoorbeeld een bezoek aan Wolfskamer Wintersport met een wandeling in het Naarderbos of een bezoek aan Skicentrum Drechtsteden met een wandeling in Nationaal Park De Biesbosch of Kinderdijk.

Klik hier voor een compleet overzicht van alle outdoorbanen in Nederland. Voor elke outdoorbaan hebben we suggesties gedaan voor andere activiteiten in de omgeving.

Een volledig overzicht van alle wintersportorganisaties (outdoor- en indoorrolbanen, skihallen, teams, verenigingen etc.) in Nederland vind je op Wintersport in de buurt.

MarkVermeulen

Plaats een reactie

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.