Training voor snowboardleraren toegevoegd aan Opleidingendag!

MarkVermeulen op 02 september 2020


Na de goede ervaringen van de Opleidingendag in 2019 organiseert de Nederlandse Ski Vereniging ook dit jaar weer een Opleidingendag. Deze vindt plaats op zaterdag 19 september in SnowWorld Zoetermeer. Dit zal een leerzame en actieve dag worden voor zowel (onze) opleiders als voor andere ski-/snowboard leraren en wintersportorganisaties. Aangezien SNOWPROs de belangenorganisatie is voor alle sneeuwsportleraren zullen ook zij een bijdrage leveren aan de Opleidingendag 2020. Kortom; het wordt een gezellige dag vol met interessante onderwerpen en we hopen dat jij erbij bent!

Het programma van de Opleidingendag 2020
We nodigen alle geïnteresseerden van harte uit om aanwezig te zijn bij deze dag. Let op: de training voor de skileraren zit vol. Het is niet meer mogelijk om je daarvoor op te geven.
13:00 - Ontvangst Arosa-zaal
13:30 - Eigen Vaardigheidstraining skileraren: De kunst van het loslaten = VOL!
13:30 - Eigen Vaardigheidstraining snowboardleraren: Door middel van de basics te verbeteren, (ver)gevorderde flat-tricks en butters aanleren.
De kosten voor deelname aan de eigen vaardigheidstraining zijn 10 euro.

Om 15.30 zal SNOWPROs voor alle geïnteresseerden een presentatie houden over Interski 2023 in Levi, Finland. Voor leden van SnowPros.NL is het mogelijk om dit vierjaarlijkse wereldevenement door en voor sneeuwsportleraren van dichtbij mee te maken! Volg workshops van verschillende landen, maak kennis met andere methodieken en leer nieuwe mensen kennen die net zo gepassioneerd zijn als jij!

Aanmelden
We hopen zoveel mogelijk van de skileraren die dag te zien! Aanmelden en betalen kan met deze link.
Voor vragen over deze dag of onze opleidingen kan je contact opnemen met Kristy van Lieshout of één van haar collega’s via opleidingen@wintersport.nl.

Op deze dag zullen we de sportprotocollen van NOC NSF en de richtlijnen van het RIVM, die op dat moment van toepassing zijn, volgen en we verwachten dit ook van alle bezoekers van de Opleidingendag 2020.

Wil jij ook graag een opleiding te volgen? Neem dan eens een kijkje op onze pagina ‘Opleidingen & Cursussen’ voor alle mogelijkheden!

MarkVermeulen
Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.