Online bijscholing voor sneeuwsportleraren: 'core stability'

MarkVermeulen op 03 maart 2021· geen reacties

Op maandag 15 maart organiseren SnowPros.NL en de Nederlandse Ski Vereniging een online bijscholing over het belang van ‘core stability’. Deze bijscholing wordt verzorgd door Roderik Sillevis, hoofdskileraar van Wolfskamer Wintersport. De bijscholing is voor skileraren, snowboardleraren, langlaufleraren, telemarkskileraren, sneeuwsportopleiders, toerskiinstructeurs en SnowSafety-instructeurs.

Roderik zal met zijn jarenlange ervaring als hoofdskileraar het belang van ‘core stability’ toelichten. Dit is essentieel voor het tot stand laten komen van een gecontroleerde beweging. Hij zal daarbij enkele voorbeelden geven die goed toepasbaar zijn binnen elke skischool. Deze eerste online scholing is het begin van een reeks van scholingen met diverse thema’s en voor verschillende doelgroepen.

Meer informatie en aanmelden

Op de website van SnowPros.NL vind je meer informatie over deze bijscholing en is het ook mogelijk om je aan te melden hiervoor.

Lijkt het jou ook leuk om een opleiding te volgen?

Neem dan eens een kijkje op onze pagina ‘Opleidingen & Cursussen’ voor alle mogelijkheden! Voor vragen over onze opleidingen kan je contact opnemen met Kristy van Lieshout of één van haar collega’s via opleidingen@wintersport.nl.

MarkVermeulen

Plaats een reactie

Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.