We zijn deze week in het skigebied Hochkönig om verslag te doen van diverse wedstrijden die de Nederlandse Ski Vereniging organiseert, waaronder de N(J)K slalom en reuzenslalom. Maar met de huidige condities konden we niet anders dan ook nog even zelf van het skigebied gaan genieten, want de pistes liggen er echt heerlijk bij. Ondanks dat het voorjaarsvakantie is, is het goed te doen met de drukte. Bij de dalliften en verbindingsliften kan het wel even aanschuiven zijn, maar eenmaal op de piste heb je alle ruimte om je bochten te maken.

Hier is het dus op en top genieten, maar we zijn ontzettend benieuwd hoe de condities in andere skigebieden zijn! Laat het weten in de comments hieronder! We geven jullie volgende week een update vanuit de Zillertal Arena!

Kristy
verdeelt haar tijd tussen het opnemen van videos in de sneeuw en het geven van skitrainingen.

Plaats een reactie

Leuk @kristy. Mijn tweede thuis, ben je je collega nog tegen gekomen ? 😁☀️

Dienten Die Alte schule

Ziet er top uit. Hoe zijn de weersvoorspelling voor volgende week, kom zondag 6 maart aan in Muhlbach.

@Steef72 kijk bij het weerbericht en dan bij sneeuwval en voer de plaats in waar je heen gaat, het blijft zon en bewolkt met af en toe beetje sneeuw.

Dienten Die Alte schule

@Elly, zal wel goed komen, keek afgelopen week op internet, de ene dag zou er veel sneeuw komen volgende week keek ik een dag erna en was het weer de hele week zon. Werd er een beetje zenuwachtig van 😀.

Hochkönig in de zon: heel veel mooier wordt het qua uitzichten/panorama niet denk ik…

Wannabe Dolomietenkenner... || Carv gebruiker

null

Dienten Die Alte schule

Heerlijke update! En een top timing, goed weer en geen mondkapjes meer! Zondag op naar Muhlbach!

Om de hoek, in Bad Gastein, ook fantastische condities. Zaterdag was zonnig, vandaag, zondag 6 maart, beetje wolken. Morgen misschien nog wat wolkenvelden, maar de rest van de week wordt fantastisch zonnig (en niet, zoals we eerder eens meemaakten in maart hier, zomer met 20 graden plus op de berg).

2024 Met kleinkinderen, weer gebonden aan het hoogseizoen €€€
Sneeuwalarm

Ontvang gratis een sneeuwalarm per e-mail van jouw bestemming in aanloop naar je wintersport vakantie! De meldingen stoppen automatisch na je vakantie.

Plaats een reactie